Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Prolaznica

    Ratkovom bi stvarno trebala jedna dobra generalka. Meni je super tura od Ratkovog pa napraviti djir po juznoj skupini Samara.

    avatar

    13.06.2007. (11:57)    -   -   -   -  

  • jana

    -kupiš jastučuć za žig u knjižari i lijepo ga samo malo "nasaftaš" s tintom, probaš doma, ni previše ni premalo :), ja imam "kores" kutijica 10x6x1cm, za svaki slučaj staviš u plastičnu vrečicu i to je to. Pozdrav, Jana

    avatar

    13.06.2007. (12:16)    -   -   -   -  

  • Diavola

    Prolaznica: sigurno ćemo se vratiti tamo, ako ništa drugo onda zbog Bijelih stijena.. ali ne bi bilo loše proći MPP dakle, kroz središte Samarskih stijena, kažu da je naporno, ali fantastično! napisat ću post o Ratkovom, možda već preksutra.. sutra će izaći o Fužinama..
    Jana: ja sam kupila jastučić i tintu, ali ništa to nisam otvarala već kad sam došla na vrh.. uglavnom, ta tinta nije imala neki zaustavljač na vrhu.. to bi, koliko se sjećam, trebala bit kao neka spužvica ili nešto s kojom ti onda prevlačić po jastučiću.. no, ovo je bilo otvoreno, kao boca ono.. ne možeš to nakapati.. ja polako da ću po jastučiću, kad je to krenulo klizati na sve strane, ajmeee.. u sekundi sam bila plava do lakata.. užas.. zatvaraj, nalazi pet najlon-vrećica, ma nema šanse da ću to više koristiti.. morat ću pitati neku drugu tintu.. ne znam ako nasaftaš kod kuće, koliko će izdržati, hoće izdržati dva dana? da ne moram tu vražju tintu nositi.. :))

    avatar

    13.06.2007. (15:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...