Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • snoopy

    A Ploče, a ispusti u rijeke, riječice i more, a tzv. odlagališta otpada, cementare...uh, koliko je nereda. Sustav se raspao na svim područjima, tako i u zaštiti prirode, okoliša i zdravlja ljudi.

    avatar

    23.04.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • snoopy

    Evo upravo vidjeh da je naša bajna policija uhapsila predsjednicu Zelene akcije i zadržala ju preko noći u pritvoru !!! Da je okolo pucala po ljudima, krala, rasprodavala zemlju i trovala građane duboko se ulizujući beskrupuloznom kapitalu bila bi slobodna, ugledna građanka ! Nije Kiro prosviro nego je skroz lud !

    avatar

    23.04.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • Iv

    Kiro je nesto kao Pedro i treba na sebe navući bjes građana a Kirin sef, onaj koji je stvorio Kiru i koji je najodgovorniji za funkcioniranje sistema na ovaj nacin u Bratislavi je izjavio "kako očekuje pobjedu na izborima i da će nastaviti voditi Hrvatsku".

    avatar

    23.04.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • Duje

    Reklo bi se hrvatsko-balkanska idila ... ne radi policija , ne djeluje državno odvjetništvo ,ne radi sudstvo , ne radi bolnica , ne radi ludnica , ne rade socijalne ustanove; aktivne su i divljaju kojekakve mafije koje su se toliko socijalizirale u društvo da su oni zapravo vrlo prihvaćene i cijenjene , institucionalno priznate , legalizirane; priprosti , obični građanin u ovoj državi ne može ostvariti nikakva prava . Svi o tome samo pričamo, pa za Boga miloga daj narode poludi !!!

    avatar

    25.04.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...