Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • opaljena

    dragi brode...dobro zboriš....ali i sam znaš da od te spike nema ništa.....Postali smo društvo,u kojem se sve gleda kroz materijalnu vrijednost,na žalost.
    Lipe su te jahte i ti brodovi,lipo je prošetat i sve to vidit,na trenutak promislit da sjediš u to brodu.....ali na kraju ostane gorčina kad vidiš kakvi ljudi kupuju te brodove,s kojim razlogom....a ne znaju ni plivat.Ne možeš seljačke glave preko noći promjenit.Dugotrajan je to proces,a i mislim da nikada neće moći promjeniti svoj odnos prema tim ogromnim jahtama,potencjalnim zagađivačima lipoga nam mora.I nikad,ali nikad neću shvatiti te ljude koji kupuju ogromne jahte poput remorkera koje ne mogu ni usidrit u vali,koji pomočnim brodovima ili helihopterima dolaze na obalu.Jebem im ja takav gušt.Zabranila bi im da dolaze u Jadran.

    avatar

    20.04.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • skaska

    A da mediji malo propagiraju deset zapovijedi Božjih, recimo umjesto onih ogavnih reklama za žderaču na špici Dnevnika...Ili malo više dokumentaraca o katastrofama i boleštinama...Da vidimo koliko smo mali, krhki i jadni ovako bahati i oholi, a koliko možemo biti veliki duhom neslomljivim...Ohoho...izgleda da mi pao tlak.

    avatar

    20.04.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • carla

    Zamisli bonacu, predvečerje, ležiš u brodici i baciš tunjicu da ti lagano grickaju girice i uživaš u tišini...kad se odnekud stvori turbo gliserčina i razdrljena košulja sa tapiserijom i izvalja te, samo šta ti ne okrene cili brod na glavu.

    avatar

    20.04.2007. (09:22)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    Svaka ti dala, kako se ono reče, i skoro bi sve potpisa ča si napisa i ti ... uz jednu malu ogradu. Nisan baš siguran da bi oprostija onoj hobotnici ča bi me gricnila za palac :-)
    Ali samo hobotnicu. Drugo ne diran ...

    avatar

    20.04.2007. (09:42)    -   -   -   -  

  • kika

    mudro zboriš!!!! ali danas rijetko tko ne gleda na materijalizam, što je dosta žalosno. Možda, ali možda će se i to jednog dana promijeniti!!!!

    avatar

    20.04.2007. (10:06)    -   -   -   -  

  • bas cu radit sto me volja

    cool blog....daj svrati do mog i ostavi kom........

    avatar

    20.04.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • slovenka

    A vidim ja da si ti dostojno zamjenio Wandu.Po veličini i broju postova:-))
    Ka i uvik, svaka ti je na mistu!

    avatar

    20.04.2007. (11:12)    -   -   -   -  

  • Day

    Baš lipa oda moru i ljudskoj gluposti. Ali ono što mene tješi je da je priroda puno pametnija i moćnija od nas. I sve nam vraća. Loše lošim, a dobro dobrim. Ali je istina i da, ma kako mali kročili ispod ovog neba, ne bi trebali gaziti još manje od nas.

    avatar

    20.04.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @opaljena: Eto, odlično si nadopunila ovaj post. U pravu si, potpuno!
    @skaska: Pravo zboriš, svaka čast, nadam se da ti je tlak stabiliziran ;-)
    @carla: Carla moja, na žalost ne moramo to zamišljat. I tebe i mene je tako već puno puti izvrćalo zapravo...
    @umorno oko: to ti pišem iz vlastitog iskustva jer sam i ja upravo napravija to šta misliš da bi i ti. I nije mi posli bilo ugodno, znaš. Neki mi je grub osjećaj bija i reka sam nikad više...
    @kika: Hoće, samo dok ljudima dođe iz guzice u glavu...
    @Kate: aj dobro...
    @slovenka: Trudim se, fala ti generacijo :-*

    avatar

    20.04.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • Danči

    Neće, nažalost, znati nikada! :(

    avatar

    20.04.2007. (12:10)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Potpisujem umorno_oko - a šta ću slaba sam na spizu, i dodajem, baš me briga za sve te i njima slične... Meni niko ne može ukrast ovu moju škatulu za sne...:-)))

    avatar

    20.04.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • ledena

    Čitamo počeetak, pa si mislim...ovima hitno treba neka reklama, netko ih je natjerao da poprave imidž, nešto..kad ono patka. Za očekivati.
    Što reći na to? Ma znaš me, ne podnosim takve folirante, iznikle iz neke rupe. Nekad davno je jedna gospođa rekla da nema jet - seta bez da su prethodne tri generacije kupale cijenjene guzice u kadi. Još bi se tu moglo koješta nadodati, ali ovo je pravi pokazatelj. Pa dok oni dolaze iz kojekakvih rupa, bez imalo kulture, emocija, a sa uvjetno, puno para, ili bolje rečeno medijske prašine, mi koji točamo drugu generaciju guzu u kadi možemo samo plakati. I gledati svoju treću generaciju kako sse sprema na pohode i odlazak u svijet. Jer ovdje nema što tražiti.
    A ja bi bila zadovoljna sa onom pasarom gore (koliko je, oko 6 metara, možda Dalmatinka), a još bolje s nekom jedrilicom, možda koji metar dulja. I uživat u ljepoti Drvenika Velog, i u Čiovskim uvalama, u bijelom Primoštenu, primoštenskim vinogradima, u Kapriju, Vrgadi, Prviću i ....redom. Pecat ribu na panulu, pokupit dagnje negdje po otoku, uživat u mirisima borova i cvrčanju cvrčaka....vratih se u mladost...

    avatar

    20.04.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • Elyca

    Ala brode savršenh fotografija...
    nego, kad će fotografije iz Splita???? (mislim na ove jahtice i mlade curice na njima)

    avatar

    20.04.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • Venerina Kap

    U pravu si. Na kraju su ipak bitniji oni koji poštuju prirodu. Ostali će, nadam se, jednom naučiti.

    avatar

    20.04.2007. (14:36)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Ajme, ne spominji Solinsku. Čula san da su Mađari bacili oko na nju!

    avatar

    20.04.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    Uh, imala bi ja svašta za napisat u komentaru. Al pošto se sve svodi na slaganje s tobom, šta ću se ponavljat. Samo ću reć da sam bila na sajmu, i da je bilo baš dobro. Izgnjavili smo čovika šta je izlaga našega Refula 490, i kupila sam Zakonitom na poklon sklopivo sidro od pet i po kili. Pa sam ga tako lipo "usidrila" da nije moga trčat okolo za hostesama. Ha ha. šalim se. U svakom slučaju otiđi. A more je naše, od malih ljudi, jer jedino mi, vi , oni, svi skupa ga znamo cijenit i uživat u njemu. Ovi "debeli" i "pozlaćeni" su samo...gosti!! Uživaj u vikendu. :-*

    avatar

    20.04.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @dayafterday: Potpisujem...
    @Danči: Znat će jedino ako ih mi naučimo. I uvjerimo. I nadjačamo... ako je moguće
    @sunčica: Ma tako je, sunce moje ;-)
    @ledena: Znao sam ja da ću od tebe izmamiti pravi komentar. Za ovaj zaslužuješ ne piće, nego
    sve ovo šta si navela ;-) I vožnju upravo onom pasarom na gornjoj slici...
    @Ely: Hej, hej, di to ima mladih curica ;-))) Ja sam ipak ozbiljan :-0 čovik u godinama, znaš...
    @venera: Naravno, dobro došla ;-)
    @čiovka: nemoj zezat!? Ako je to tako, ja ću organizirat demonštrancjun!
    @pupak: Ma vidi ti nju funcuticu kako je mužu uvalila sidro da ga nosa amo-tamo ;-D A ja vrlo dobro znam da i ti možeš bit supotpisnica ovog posta, je li tako :-*

    avatar

    20.04.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........sve je rečeno.........

    avatar

    20.04.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  • Klara

    gledam ove divne barke i slažem se s tobom u potpunosti, a što se tiče moje adrese, vjeruj mi nije namjerno, tak se dogodi, sve pobrkam, i lozinke i korisničko ime i mailove, ne mogu otvorit editor, čekam pomoć od helpa, al oni ništa, pa otvorim novi blog

    avatar

    20.04.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • prijatelj

    Eto ću se javit na kraju da druge ne živciran. Ja nisan iša na taj sajam a i neću, ne radi brodi, jer to su lipe lađice, nego radi mnogih koje ne volin vidit, a vidit ću ih sigurno ako iden. Kako san malo u zadnje vrime nurozan moga bi kojeg i bacit u more i odgovarat za njizi, jr većina i nezna plivat.... OK ma pravi je razloga spoznaja i sve ili puno toga spada u onu niša novo. Do prije 10 - 20 godina u Rvackoj je od ukupna pučanstva bilo više seljaka, a danas je u Rvackoj oko 70% seljačina. tolike su seljačine da ih se doduše bez razloga srame i seljaci sa kojima doduše nemaju nikakve veze. Jedino je gora stvar od prethodno navedene, to kada se seljačina uvali seljacima.... grrrrrrrrrrrrr

    avatar

    20.04.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Opanak bi papučom htio biti,
    al se čunak ne da skriti!

    avatar

    20.04.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........pisma je bila neka tajna veza, haha...........sigurno nisi zna da si kaštelanski bloger jer te je na stranici gradkastela stavilo među kaštelanske blogere....

    avatar

    20.04.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    Netko se naježi kad vidi lijepu jahtu, netko slini nad dobrim autom... ali mene ništa ne može oduševiti kao ovako dobar tekst. Bravo!

    avatar

    20.04.2007. (22:08)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ma ne fasciniraju mene ti lovaši svojom "fasadom", skupim jahtama i ostalim. I ne samo oni... Nikakva "fasada". To je ionako samo ono vanjsko. Tek kad se "ukaže" duša, to je onda nešto drugo, to su oni, kako si napisao - koji rade prave stvari. Nisu napuhani lovaši praznih glava. A brojne su situacije pokazale da su oni najjednostavniji, najskromniji, zapravo - najveći ljudi. Vrlina i vrednota se ne mogu kupiti novcem. Ni ljubav prema moru ili bilo čemu/komu drugom. Postoje samo pozeri koji se pretvaraju. No, sve iziđe na vidjelo, kad-tad.

    avatar

    20.04.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • D e l p h i n a

    ne, mislim da nazalost nece nikad znati...takvi rijetko znaju uzivat u sitnicama-a opet velikim stvarima...njima je su vrijednosti pomaknute na to koliko nesto kosta a ne koliko nesto zaista vrijedi...

    avatar

    21.04.2007. (08:58)    -   -   -   -  

učitavam...