Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ludlud

    Indikativno. Imam samo malu ispravku: Kožarićeva skulptura zove se "Prizemljeno Sunce". Skulptura ima vrlo zanimljivu povijest, i ovaj najnoviji skandal samo je dio njezinog burnog života.

    avatar

    15.04.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • snoopy

    Ova kamarila na vlasti ne zna i nikada neće moći naučiti što je to kultura. Njima to nije u genima.

    avatar

    15.04.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  • levant

    a meni je indikativno kako to ide sa sportašima. prvo trče po igralištu a kad više ne mogu trčati evo ti njih u ugostiteljstvu.
    u svakom slučaju evo ti njih tamo di se puno ne radi a dobiju se novci.
    baš lijepo.
    (:

    avatar

    16.04.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • levant

    još me zanima kad će janica i ivica otvoriti kafić. ili restoran.

    avatar

    16.04.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • nadrealist

    Ja ne znam kako vlada SDP u recimo Doljnim Klokotovcima, ali obzirom da zivim u Zagrebu, gradska vlast SDP-a mi je njihova najbolja slika.

    avatar

    16.04.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • slučajni prolaznik

    možemo pljuvati po sdp-u i bandiću, ali mislite da su drugi bolji? samo jedan drastičan primjer - "uređenje" cvjetnog"! ne bih nabrajao, jer bih trebao cijeli novi post i za grijehe hdz-a. i vjerujte, tko god da dođe na vlast, učinit će isto. pa makar to bio bilo tko i od vas samih. jer to politika jednostavno zahtijeva, otkad postoji, i ne samo kod nas, nego i bilo gdje drugdje. tko god dođe na vlast, tamo stigne jer je ambiciozan, a ako je ambiciozan, želi i ostaviti neizbrisiv trag. skromni ljudi se nikad neće pojaviti na takvim funkcijama. zato nemojte kriviti samo uvijek aktualnu vlast - to ide sve vlasti, bivše, sadašnje i buduće. uostalom, ne učine li nešto zapaženo, sigurno će biti smijenjeni - nitko ne želi vlast koja ništa ne promijeni. jer, ono što je nekome sramotno, drugome je dokaz djelovanja. takvi smo mi, ljudi, gdje god na svijetu bili...

    i sorry što ću ostati anoniman, ali moj blog se ne bavi politiziranjem, pa ne želim ni da se ovaj komentar veže uz moj nick - ovdje sam slučajno zalutao, ali sam morao ovo izreći...

    avatar

    16.04.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • đelem, đelem

    pa naravno da će probati ne potpisati ugovor za močvaru kad tamo ne zalaze samo drogeraši i pijanci, već nekakve skitnice i beskućnici, koji se niti ne češljaju te imaju crve od kose a i mnogi koji pišu ovakve blogove protiv naše demokratske vlasti. tamo nastupaju potencijalni rušitelji sistema. nebi ni ti simpatizirao močvaru da si recimo kirin. jer tko zna bi li mogao izgovoriti njeno ime.

    avatar

    16.04.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Moram se pohvaliti da sam vjerojatno prvi pisao o Šolinom kafiću (nisam znao da je njegov) na svom blogu, pa onda jpš jednom. Nego, što setiče udruga alterantive kulture: treba spomenuti da su njihov članovi jako aktivni u kampanji protiv devastacije Cvjetnog trga, pa je normalno, da im Bandić zatvara gradsku kasu.

    Nisu narvno ni drugi bolji, samo danas imamo izuzetan lslučaj da jednač čovjek vlada cijelim gradom čvrstom rukom i neposredno sve nadzirući, isto kao što je Tuđnam vladao Hrvatskom. Inače, kada su u siječnju na prosvjedu za Cvjetni trg koji je inicirala Urša Raukar "uletjeli" HNS.-ovci za svojom peticijom (koju su poslije,valjda, zaboravili), uletali su im zlobnici sa pitanjem: "A gdi vam je gospon Ferenčak? E, kako nam je s njim lijepo bilo1" Za neupućene - Ferenčak je ih HNS-a, haračio zagrebačkom gradogradnjom u doba koalicijeSDP-HNS, sa gomilom afera.

    avatar

    17.04.2007. (01:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...