Komentari

brenky.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Eva 1

    Jade više ne postoji. Sada plovi nekim novim sferama i čuva nas u svojoj prekrasnoj, dubokoj, veseloj, hrabroj duši. Ostavila nas je u trenutku. Zadnje što nam je ostavila je osmjeh ohrabrenja i ljubavi. Kako je Jade znala voljeti! Jade je bila ljubav sama. Jedina nesreća u njenom životu bila je bolest. Bolest je bila prepreka jača od naše Jade za koju smo mislili da je najjača na svijetu. Kada nije mogla govoriti, govorila nam je očima. Kako ste nesretni što nikada niste vidjeli Jadine oči! Zelene poput žada, bistre i iskrene. Zamolila nas je da pozdravimo "njene blogere" preko ovog bloga.
    Draga BW, ako sam zloupotrijebila Vaš blog, ispričavam se. Jade je smatrala da imate dušu. Duša je za Jade bilo jedino bogatstvo kojem je težila. Nije pisala stihove, ali u vašima je nalazila znatiželju i dobrotu. Zato Vas je često spominjala. Mislim da trebate znati da vas je smatrala svojom prvom blogerskom prijateljicom.
    Oprostila se od Vas i preko Vas sa ostalim blogerskim prijateljima. Hvala Vam, draga BW, što ste joj, uz nas najbliže, pružali užitak druženja.
    Presretni smo što smo je poznavali i voljneli.
    Ponosni smo što nas je voljela.
    Nedostaje nam do neba.
    Dani bez naše Jade su sama bol.
    Pozdravljam Vas iskreno i od srca.

    avatar

    15.04.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • umoran

    i ja, evo, koristim ovaj blog da svima koji su voljeli ili na bilo koji način poznavali JADE - izrazim ISKRENU SUĆUT.

    avatar

    16.04.2007. (03:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...