Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lama

    Tak je...pare samo pare...
    A fakat zajebano....
    hehe

    avatar

    10.04.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • Amerikanac

    Taj novac... Nije vrjedan živaca.

    Tutoriali.com

    avatar

    10.04.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • snoopy

    Svaki račun kad-tad u ovom ili onom obliku dođe na naplatu ! Lijepo je što naši debelokošci vjeruju da su cijepljeni od plaćanja svojih računa ! No, dakako, nisu !

    avatar

    10.04.2007. (12:08)    -   -   -   -  

  • Gagi

    Da Snoopy..ali ima jedan malecki problem...oni će dok im na naplatu stignu računi; još bar 100 puta obići razno razne Verone, Parize, Karibe i slične destinacije...a ti ćeš trljati ruke ispred "malog ekrana" u svojoj 9m2 dnevnoj sobi zadovoljan tješeći se kako ima pravde kada ih za 49 godina stisnu u čošak i naplate ime sve to....
    gle, i ja bih rado da me za kojih 30-40 godina u zatvor pošalju i sve oduzmu, a do tada bih rado živio kao oni...da mogu, odmah bi se mijenjao sa nekim...s tom razlikom što bih ja bio pošteniji, ne bih sustavno sve uništavao, već bih si uzeo jedan dio kolaća i nestao u vidu magle...par miliončića više manje nikoga ne bi stjeralo u grob...a mene više ne bi bilo i ljudi bi se tješili činjenicom; ahh, uzeo je, al ga bar nema više...brzo bi se to prebolilo :))
    drugim riječima..ova zemlja bi se lakše oporavila od onih koji uzmu pa zbrišu no onih koji sistematski parazitski se hrane desetljećima...i nemaju granica...

    avatar

    11.04.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • snoopy

    Gagi, u pravu si...Ali kad je kod nas tako kako jest onda me barem tješi da se ove pijavice lagano peku na tihoj vatrici čekajući kad će se stvar slomiti na njima i njihovima. A vjeruj da hoće, nikom nije dano da mu sve ide glatko.

    avatar

    11.04.2007. (14:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...