Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • nažigač

    Nikada nije onako kako se čini da jest. Luka je prodao ono što mu je HDZ omogučio da kupi. Sada će lijepo sve što su proteklih godina nakrali i kupili za 1 kunu (a što im je do sada donosilo profit) rasprodati i podijeliti pare i - kud koji, mili moji. Uskoro će to napraviti i Todorić, jer i on je NJIHOV igrač itd. Treba prije braka s EU sve tragove lopovluka pomesti pod tepih i urediti mladu. Jednostavno.

    avatar

    26.03.2007. (11:39)    -   -   -   -  

  • cosma shiba

    Sram može biti Rajića što nije uputio Laktalis da se iste sekunde po potpisivanju ugovora o prodaji jave Todoriću, eh kad se opanak popapuči

    avatar

    26.03.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • Another lake

    Citam danas u novinama nas gospodin premijer iskazuje kao nezadovoljstvo sto je Luka Rajic prodao Dukat....a on prodao pola Hrv...mislim kakvo licemjerno....podobno stvorenje....
    odlican blog...pozz

    avatar

    26.03.2007. (14:48)    -   -   -   -  

  • Ludi Spencer

    Mafija je opet napravila po svom i mi nažalost možemo samo plakat, ne zanam jel bude se ikad kaj promjenilo u ovoj našoj maloj zemlji, pozdrav svima

    avatar

    26.03.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  • dome

    Vlada bi trebala izvući poučak iz priče Luke Rajića: zamjeniti sve direktore, šoferima, dati im rok od godine dana i da vidiš kom obojci, a kom opanci! Najprin bi čovik sam sebe vozija jer nije kreten. Koliko je ušteda godišnje plaće šofera! itd.... Ko može podmitit šofera? Koja je to lova kojom bi se on moga kupit, da dovede firmu u propast! Nema te love kojom bi njemu oduzeja volan. Kad on zapiči i spusti u drugu moše se jabat! Taj če prepišat i bolje aute od svoga. Međuljudski odnosi su najbolji od svega, marendica na porti, malo kapulice, slaninice pa na posa! Nema mobinga. Ne triba njemu ured, on je vlaj iz Brštanova, njemu je ured di i on. Ko ne bi radija s takvim direturom?! A i šoferi nisu pederi, garant!

    avatar

    26.03.2007. (20:43)    -   -   -   -  

  • majstor

    to možeš staviti u fascikl velike političke zavjere mlade hrvatske.....
    mi nikada nećemo znati tko je koga htjeo sjebat tu, kakva je igra tu, to zna bog i par budala na zemlji šta hodaju.....
    što se tiče mladih novaka, ja sam student fizike PMF-zg.... slažem se sa tobom da je to glupost.
    mislim zašto ja ne bi radio nešto sa recimo tobom, ako se mi dogovorimo i krenemo u projekt... bezveze... al nadam se da će se hrvatska pamet osobito ova znanstvena malo probuditi iz popodnevnog drjemeža.....
    ajde navrati.....

    avatar

    27.03.2007. (00:30)    -   -   -   -  

  • blesača13

    Fora ti je blog. Ajd dođi do mog pa ostavi neki komentar. Pusa!

    avatar

    27.03.2007. (00:58)    -   -   -   -  

  • common sense

    luka rajic je maznuo dukat uz podrsku svemoguceg hdz, koji ce rasprodati cijelu hrvatsku ceka se pogodan trenutak da se i stanovnici hrvatske prodaju zajedno s zemljom, savjetujem svima da nabave hrvatsku zastavu i grb za uspomenu da je nekad jednom davno bila drzava ili pokusaj postojanja Hrvatske ,jednom davno F Tudman je vikao imam hrvatsku sada njegovi nasljednici idu po svijetu i pitaju hoces kupiti hrvatsku jeftino dam samo da prodam.

    ljudi u hrvatskoj trebaju bojkotirati dukatove proizvode jer nisu hrvatski, francuz ili ostali evropljani ce rade kupovati svoje proizvode makar bili losinji jer time pomazu drzavu u kojoj zive , nazalost vecina hrvata je preglupa da bi to shvatili.
    sada nesto drugo
    niti jedna drzava nece prodati nesto sto je odstrateske vaznosti, kada bi netko u americi htio prodati svoju legalno stecenu kompaniju nekom izvan usa, americka vlada uz suradnju tajne sluzbe oduzeli bi mu to vlasnistvo jer tko kontrolira hranu moze kontrolirati cijelu drzavu. znam ljude u americi koji su zbog same pomisli da naprave takve pizdarije zavrsili u zatvoru. preko noci .voda hrana,zemlja su glavni izvori zivota onaj tko to kontrolira ima apsolutnu vlast.

    avatar

    27.03.2007. (02:17)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    hehehehe vidiš da znaš pravi razlog ;)))))

    avatar

    27.03.2007. (09:32)    -   -   -   -  

  • Tibica

    e common sence čiji su Dukatovi proizvodi ak ne hrvatski? Čije krave su dale mlijeko koje Dukat proizvodi? Francuske? Ma daj odrasti!

    Inače Konzum je do prije kojih dvije godine ili tak nešto bojkotirao dukat(tadašnju Luru) i nije imao njihove proizvode na policama.
    Tak da ovo nije prvi put da Todorić želi Dukat van svojih trgovina.
    A razlog za taj mu je i više nego glup. Time ne kažnjava ni rajića(a po čemu bi ga uspio tak kazniti??) ni Lactalis već samo jadne seljake koji prodaju mlijeko Dukatu-jer kad bi se smanjila proizvodnja mlijeka to ne bi samo pogodilo Dukat već i sve one seljake koji neće imati kome prodat to mllijeko (ma kolko god Drk tvrdio da on može sve to preuzeti).

    avatar

    27.03.2007. (10:59)    -   -   -   -  

  • common sense

    za informacjiu dukat vecinu mlijeka uvozi jer u hvratskoj nema dovoljno mlijeka, izmedu ostalog mlijeko iz francuske , dukat je bio duzan francuzima za mlijeko pa je prodaja prebijanje duga.
    ja znam ono sto hrvatski politicari neznaju jer imam posla s najmocnijim ljudima svijeta a to nisu oni koje vidite na tv, puno tog nesmijem reci, bush , i ostali sto vidite su piuni.

    sto se tice hrvtskih proizvoda u hrvatskoj trebate vidjeti carinske papire,ja nisam carinik, ali imam uvid u vecinu papira hrvatskih kompanija.

    avatar

    27.03.2007. (11:21)    -   -   -   -  

  • common sense

    blago naivnima , njihova je sreca golema

    avatar

    27.03.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • nažigač

    @common sense pametnjakoviću, a u čijoj banci ti imaš račun, baš me zanima? U hrvatskoj?!

    avatar

    27.03.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  • ledena

    Pitam se, pitam, koliko je Todorić uložio para u Belje da bi tamo osposobio mliječnu industriju? I pitam se za koga? Uz Lactalis i Vindiju....

    avatar

    27.03.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Obrati malo pozornosti na http://dsz.blog.hr/. Mislim da su rekle sve najbitnije sto treba reci.

    avatar

    27.03.2007. (22:10)    -   -   -   -  

  • common sense

    manji dio u hrvatskoj a veci izvan , nisam ovisan o hrvatskoj pa stvari gledam objektivno , kako je krenulo od hrvatske nece ostati nista , odnosno nista hrvatsko , stoga grb i zastava postaju suvenir, dok se ito ne proda nekom africkom illi nekom drugom plemenu.

    imam prijedlog za skracivanje muka hrvatima, treba odjednom prodati sve sto se jos nije prodalo pa postati ono sto vlasnik zeli od vas

    zelim vam puno srece jer ce vam trebati

    avatar

    28.03.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...