Komentari

velikakaodijete.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Scarlett_l

    NIkako! Ne vjerujem u slučajnosti, ne postoje slučajnostI! U tome se potpuno slažemo...a, upoznala si Nju...da... Osoba koja je i moj život promijenila..zapravo..ne postoje ni slučajni prolaznici.. :) A, osobna legenda? Istina.. i što je prije spoznaš je, naravno, bolje... :)
    Idem sada...laku noć! *zagrljaj*

    avatar

    14.03.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Svatko ima svoj jedinstven put ili ako hoćeš: svoju osobnu legendu. To sve više uočavam. Često nas trpaju u kalupe i govore: ovaj može ovako, znači - možeš i ti...
    Dugo već osjećam da to ne drži vodu. Čini se da svakome trebamo prići kao originalu.... Njegov put je njegov put, moj put je moj put, ali negdje se susrećemo i vjerojatno imamo više sličnosti nego razlika, odn. imamo više onoga po čemu smo slični nego onog drugoga...

    A to da se pitamo što bi bilo da smo nekoga ranije sreli ili da ga nismo sreli... Pitam se to vrlo često... u zadnje vrijeme jako često.. Ne znam odgovor.. Pitanja postoje; postoji radost što sam neke ljude srela.... (ma, što sam i tebe srela :)))) )

    Velik ti pozdrav, osmijeh, zagrljaj, pusa i laka ti noć, draga moja :))

    avatar

    14.03.2007. (23:40)    -   -   -   -  

  • lookinforsoul

    ne vjerujem baš u slučajnosti mislim da s esve događa s razlogom...pozz

    avatar

    14.03.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • *Taganka

    *nisi prolaznik, svi smo vakuumirani u ovom svijetu, i jako mi je drago kad se netko robije kroz moj polietilen.
    *vjerujem u stopostotnu sudbin. one promjene koje mi toboze napravimo po vlastitom nahodjenju, vec su zapisane.

    avatar

    15.03.2007. (00:46)    -   -   -   -  

  • finding myself

    ne vjerujem u slucajnost... a cime sam zasluzio takve divne rijeci u komentaru tvom? =)

    avatar

    15.03.2007. (09:49)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    nista nije slucajno...sve sto se dogodi, dogodi se s razlogom, a mi ga moramo znati otkriti....
    dobro jutro, lijep ti i ugodan dan zelim...

    avatar

    15.03.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • prorok

    Prijatan dan želim i tople pozdrave ostavljam.

    avatar

    15.03.2007. (12:00)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Davno sam prestala vjerovati u slučajnosti, draga moja galebice. Nijedna važna stvar u životu nije mi se dogodila slučajno, a ni dio onih manje važnih. Ostale su zaboravljene ili na čekanju da se dokaže kako nisu slučajne. Pusa! :)))

    avatar

    15.03.2007. (19:54)    -   -   -   -  

  • maglovito jutro

    Znaš li u što ja vjerujem? Sve se događa s razlogom. Iz svake situacije u životu nešto naučimo, i time dobijemo jednu novu socijalnu vještinu koja nam omogući bezbrižniji nastavak životnog putovanja. No, isto tako, mi sami biramo koji put ćemo izabrati, na svakoj stanici imamo barem nekoliko smjerova kojima možemo poći. Od nas ovisi koji ćemo izabrati i gdje ćemo dospjeti. E sad zamisli, svaki dan jedno raskrižje i jedan izbor (a to je pojednostavljeno do maksimuma, jer u tijeku samo jednog dana, napravimo stotine izbora) i tako svaki dan, geometrijskom progresijom raste broj cesta kojima smo mogli krenuti, a nismo. Kakav je to labirint. I sve postaje beskonačno. Mogli smo doručkovati tost sa pekmezom od marelica, a nismo, nego smo otišli do najbliže pekarnice i kupili kolač od jabuka, uz put smo sreli ljubav svog života. A što bi bilo da smo poželjeli doručak pojesti kod kuće? Eto draga moja, život je toliko komplicirana stvar. Kombinacija uzroka i posljedica, sreće, sudbine i našeg osobnog izbora. Treba samo pronaći pravu mjeru i živjeti svaki dan punim jedrima.

    R.

    avatar

    16.03.2007. (09:02)    -   -   -   -  

  • zriliputanac

    "slučajnost" je izmišljotina čovjeka koji ne želi prihvatiti odgovornost za značaj, i smisao, samo jednog "slučajnog" trenutka. "slučajnost" je paravan onih lijenih i tromih koji i ne vide niti vidjet' žele ništa više osim vlastite tuge, a kamo li da bi omekšali si srce il' pokrenuli si te "pametne" vijuge...
    "slučajnost" ubija duh i duha koji na promjenu ih nutka. jer duboko osjećaju da bi došli do božje duge... preko, eto, kakvog "slučajnog" trenutka.
    "slučajnost" nije slučajna. ona je najnamjernija podvala koja ne pušta čovjeka da se izdigne od duhovnog dna, da dohvati makar dječić svog životnog sna.
    jer on leži u zemljici gdje nijedna slučajnost nije slučajna...
    naravno da nisam fatalist. neke stvari zaista se, eto, dese. ispadanje čaše iz ruke, to su katkad nemarne slučajnosti iz nesprestnosti puke. al ak slučajno krhotina izleti kroz prozor, pa osvoji i zračni i ulični prostor, i razbije susjedi glavicu, jel' to isto bilo slučajno ili sasvim suprotno? i evo ti opet muke....
    promatram te već danima. znaš... samo se opusti. samo se pusti. i sve što se dosad činilo slučajnim dobit će novi smisao, a ono što si "što bi bilo da smo se sreli ranije il' kasnije", vidjet ćeš, suvišni je teret, jer uopće bitno nije.
    svi se mi sretnemo, AKO PLOVIMO PO DUHU A NE RAZUMOM "POZLAĆENOM" RUHU, baš tad i baš tamo kad smo spremni, i kad je dobro, da se sretnemo. kad smo dovoljno sazreli da susret u zaborav ne zametnemo. naravno, inače bi i taj možda fatalni susret potpao pod ono "slučajno"... i ostao samo uvelo sjeme od boga ubačeno sasvim tajno.
    zaigrala se ja malo... pjesmice neke same od sebe lete... sasvim slučajno pa kud puklo da palo :).
    pusek.
    (ustvari sam sasvim nešto drugo htjela napisat'ti, al'ajde... poštujem podsvjesno kud me voda nosi, čak i kad se s mojim planovima to oštro kosi. tak uvijek iznenadim samu sebe. zabavljam se, smijem, uživam, a za planove programe i proračune, sori, al' stvarno mi se uglavnom j...)

    avatar

    16.03.2007. (11:39)    -   -   -   -  

  • prorok

    Blog.hr je stvarno danas poludio sve komentare mogu da otvorim osim svoga, važno je da mogu da dođem do vas i poželim vam prijatan vikend i tople pozdrave ostavim.

    avatar

    16.03.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • Hell´s Angel

    Ne vjerujem u slučajnosti. Svaki naš korak je zapisan i sve ima svoj razlog zašto se baš tako dogodilo ili će se dogoditi ... svaka patnja , bol, sreća, veselje... ma sve u životu je određeno , i život je put kojim putujemo , staza nama nepoznata al je tamo negdje već zapisana... možda nekad imamo pravo izbora kojim putem krenuti ... al opet postoji razlog i za to...

    Osmjeh ostavljam i želim ugodan vikend :)

    avatar

    16.03.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    ...što god to bilo, zahvalna sam da mi je dana privilegija da se upoznamo :-)))

    avatar

    16.03.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  • Petar Pan u haljini

    Iskreno, ne vjerujem u sudbinu. Nije li zastrašujuća pomisao da nismo tvorci vlastite sudbine. Da smo jednostavno promatrači.....ne mogu to prihvatiti...ne želim to prihvatiti! Promjena mora biti učinjena!

    pa-pa

    avatar

    16.03.2007. (17:32)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..pisala sam vec jednom nesto slicno.. ja ti ne vjerujem u slucajnosti, jer kad dobro razmislim o svemu sto sam prozivjela, cak i ono sto se mozda u prvi cas ucinilo kao slucajnost nije to bilo.. i zapravo sam cvrsto uvjerena da nema slucajnosti i da se sve s razlogom dogadja.. i dobre i lose stvari.. mozda razlog i nije uvijek najjasniji ali On ga zna.. i to je dovoljno.. za mir.. i tvoj, i moj, i svaciji koji se Njemu prepusta..

    avatar

    16.03.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • Iskra

    rekla bih; krojaci svoje sudbine... i ostavila jednu iskrojene pusu.-;)

    avatar

    17.03.2007. (02:09)    -   -   -   -  

  • detalj

    Mil ljudi to zovemo ''splet okolnosti'' ili '' slučejnost''. No, u stvarnosti mislim da je to Božje proviđenje za nas u određenom trenutku. najčešće je to neka draga spoznaja, susret ili nešto sl. Sunčani pozdrav i lijep ti vikend!

    avatar

    17.03.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  • prorok

    Prjatno veće želim i tople pozdrave ostavljam.

    avatar

    17.03.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    lijepu i ugodnu vecer zelim...

    avatar

    17.03.2007. (20:43)    -   -   -   -  

  • detalj

    Hvala ti!Neka ti je lijepa splitska noć!

    avatar

    17.03.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    možda u jednom trenu i pomislimo da se nešto slučajno dogodilo , ali kasnije ipak shvatimo da se sve događa s nekim razlogom, možda nama neobjašnjivim. . . pozdrav

    avatar

    17.03.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...