Komentari

lornadoone.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • champs-elysees

    Jadna teta ! I meni bi srce stalo .

    avatar

    12.03.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    a ja mislila da ces napisati kako je mala otisla na cestu! dobro da nije. cula sam nedavno na vijestima kako su mamu jednog malog od 3 godine optuzili za zanemarivanje djece: mali je nadjen kako hoda auto-putom! koje cudo sto je ostao ziv.

    avatar

    12.03.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    komican je onaj post o sms-u! jesi skuzila ko je izgubio mobitel?

    avatar

    12.03.2007. (19:55)    -   -   -   -  

  • podrugiput.blog.hr

    Najteži i najodgovorniji posao je čuvati djecu. Što se tiče šivanja, još uvijek nemam mašinu, ali mislim da bih ju kroz 10-tak dana trebala kupiti. Dobila sam neke savjete oko toga što da kupim, našla sam prodajno mjesto i samo trebam otići na drugi kraj grada. Sve čekam neku priliku da to usput obavim :) Kroj znam izvaditi, a ostalo ćemo vidjeti. Znam da sve prvo treba "priručiti", ručno prošiti, pa onda probati i vidjeti je li sve na mjestu. Imam volje, a sad ćemo vidjeti kako će ići :) Nešto sam i od mame naučila koja je tek ovih zadnjih godina, stjecajem nekih okolnosti, počela šiti. Hvala na ponudi i sigurno ću pitati, ako mi nešto bude trebalo, pozdravljam!

    avatar

    12.03.2007. (20:34)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    Za sve zabrinute, djevojčica će u srijedu napuniti 11 godina i više se ne skriva, niti ne zaspi na najneobičnijim mjestima... još uvijek ima bujnu maštu, ali ne izmišlja neistine... ulazi u pubertet! Pitanje je sad što je gore! A znatiželjni oko SMS-anja... nisam skužila čiji je mob i ne SMS-amo više, nego si emajliramo, ali jednoj 38-godišnjakinji koja je (još uvijek) zaljubljena u svog muškarca, nije zanimljiv lik koji ima 29 i radi u skladištu. Ne, ne omalovažavam ja njegovo radno mjesto, jer simpatičan je, ali ne očekujem ništa senzacionalno... no, nikad ne reci nikad i bude li štogod pametno, eto posta o tome!

    avatar

    12.03.2007. (22:36)    -   -   -   -  

  • MadDog™

    ... pa malo se je sakjila da iznenadi Tetu :) :) :) (a ti se kao nisi volila igjati te igje), a glede emajliranja? koliko ide sloja emajla kod emajliranja? :) hehehe (šala-mala)

    avatar

    12.03.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • °°°°°°~PETRA~°°°°°°

    e i moja mama je teta u vrtiću i ima puno djece u grupi i nije joj lako paziti na svako posebno! mogu misliti kako je kad izgube djete! pravi užas! iako se mojoj mami to nije dogodilo nije lako biti teta u vrtiću! Jer ti si primjer dobre mame koja nekrivi tetu jer zna da se djevojćica igrala ti si to odmah shvatila ali ima tu i roditelja koji krive tete za svaku ogrebotinu koju vide na djetetu a da ni ne pitaju!! e a imam napokon novi post i možeš li svratiti da malo pogledaš i prokomentiraš! A šta češ ja sam zadovoljna komentarima koliko ih god bilo meni je važno da ih ima! Pa drago mi je da si imala razumnu mamu (i još je imaš,bogu hvala) i moja je razumna donekle! neke joj stvari neželim reći!

    avatar

    13.03.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...