Komentari

karaka.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Branko Stojković, Bjelova

    NAŠ DRAGI VOĐA IVO JOSIPOVIĆ SLUŽI NAM DA POSJEĆUJE USTAŠKA I PARTIZANSKA SPOMEN GROBLJA, A NEVIDI KAKO HRVATSKI NAROD ŽIVI

    Hrvatskom narodu ne preostaje ništa drugo osim lažnog prestavljanja demokracije. Hrvatski predsjednik Ivo Josipović, jedan dan je na svečanosti na ustaškom spomen groblju, a zatim drugi dan je na svečanosti na partizanskom groblju. Mislim, da je to lažno predstavljanje naroda. Josipović je izabran putem izbornih krugova, stranaka, koalicije, ili bolje rečeno natpolovičnom večinom i voljaom građana. Nema tu sreće za Hrvate, kada se jedan predsjednik države tako nisko ponaša i s njime cijeli državni vrh. Našu zemlju "more" i "tuše" mnoge brige i problemi: zaduženost, siromaštvo, nezaposlenost,.., bijeda. itd. Nikog za to nije uopće briga.

    Nas svakodnevno mediji bombardiraju u vijestima o tome kako su naši vodeći političari prerezali tamo neku svećanu traku ili pustili u rad lift iloi neki uređaj... A sve one bitne stvari - kao i dalje da nije nikga za ništa briga. Teško je gledati mnoge sudbine ljudi, za koje su im krivi - oni koji ih javno predstavljaju. Zato Hrvatsku državu moramo što prije vratiti u naše ruke. Nismo se mi 21. godinu odmaknuli od nikuda. Godine 1989., nije se ništa promjenilo - ono što je postojalo od 1945. godine - to postoji i danas. Mi možemo zaustaviti ovaj medijski rat između bivših ustaša i partizana. A trebaloo bi promjenuti kurs i to odmah. Može se odavati počasti koliko god se hoće po brdima, grobljima i šumama. Trebali bi zato nešto učiniti da to sve prestane.

    Ako stvarno šelimo mir, istinski mir, mirpun života i napredka - onda suprostavimo se ovom ludilu i iluziji. U Brezovici pokraj Siska 22. lipnja 2010., predsjednik Ivo Josipović je odlikovao devetoricu partizana. Za 69. obljetnicuutemeljenja partizanskog odreda. Pitam se: Što to sve treba da znači? I zašto se daje tolika važnost, tome svemu kraj velikih i brojnih problema. Predsjednik RH, Ivo Josipović posjetio je istog dana i spomen groblje u Podgariću. Mi još i danas u Hrvatskoj neznamo - kakva je to razlika između antifašista i komunista. Ali zato Dan antifašizma koji se obilježava 22. lipnja, nigdje se nije slavio, osim što ga je slavio državni vrh i to okružen sa nekoliko staraca i baba, starih nostalgičara i senilaca - zvani partizani.

    Za dva dana ide novi praznika 25. lipanj, kad opet u državi se neće raditi. Slavit će se - kad je Hrvatska 1919. godine, odnosno kada je sabor donesao Deklaraciju o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske. Taj važan i povijesni datum je kamen temeljac u obnovi hrvatske države. Koliko se samo troši novaca i drugih društvenih sredstava za obilazak Jasenovca i drugih spome groblja iz drugoda svjetskog rata? I to dok mnogi ljudi su bez posla i nemaju što da jedu, i nemaju novca da se kupe hranu. Sramota je, što imamo takvog predsjednika i sramota je što imamo takvu bešćutnu i zločinačku politiku. Sramota je što još uvijek gledamo na državnoj televiziji svakodnevno partizansdke filmove. Sve je to prljavo i mračno, gdje vlada siromaštvo, bolest i smrt... Treba dati znak za uzbunu. No, bitno je i ono što činimo sebi i što činimo drugima. U okupiranoj Hrvatskoj, pitam se: Tko su sntifašisti? A tko su komunisti? I na kraju što reči - zbogom pameti narode.

    CROATIA / BJELOVAR, 23. lipanj 2010.
    Branko Stojković
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    24.06.2010. (10:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...