Komentari

klaos.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • TeeJay

    Zgodno. Pitam se samo čita li netko ovaj blog!

    avatar

    05.04.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • baba

    Umjesto reprize "kultnih" serija ( "Prijatelji", "Beverli Hils" i slične ) bilo bi JAKO DOBRO da nam se na DRŽAVNOJ TELEVIZIJI emitiraju takvi igrokazi. U 99% filmova pijanci izgledaju besprijekorno: blistavo bijeli zubi ( naravno ne fali im nijedan, akamoli da su puni karijesa ),elegantni po stasu i odjeći, jedino se dopušta malo razbarušena frizura.

    avatar

    13.07.2008. (09:35)    -   -   -   -  

  • alkos

    Malo mi je tu površno obrađena tema alkoholizma. I sam sam alkoholičar po dipsomanskom tipu, a to je kao što većina alkoholičara zna potreba za povremenim ispijanjem velike količine akohola.
    Dakle, ja ne mogu sa društvom otići na dva piva, već se uvijek završi na dvanaest, do petnaest komada. Puno je alkoholičara tog tipa i svima nam je zajedničko razmišljanje, kako mi uspješno kontroliramo naše pijančevanje.
    Možeš mislit, ha ha.

    Opisana tehnike nisu loše, no teško je osobu poput mene, koja još ima uz alkoholizam i konverzivnu neurozu natjerati tjelovježbati u grupi. To je nemoguće, pogotovo nakon npr. tjednog prestanka pijenja kada mi se od samih pomisli na socijalne kontakate zavrti u glavi, počnem se kočiti, oslanjati glavu na jednu ruku jer mi je slabo itd.

    Što se tiče terapije glazbom i tu mi nešto ne štima< zbog konverzivne neuroze sam prestao muzicirati profesionalno,jedino mogu svirati pred grupom ljudi uz 5-6 piva.

    Ne pomaže ni Fevarin, ni Seroxat, a ni anksiolitici poput Xanaxa.

    Bio sam nekoliko puta ambulatno kod psihoterapeuta i ništa.

    Za bolnicu nisam, za ambulantnu psihoterapiju nemaju vremena i što dalje !?

    Javi se po potrebi !!

    Evo, javio sam se ovdje.

    avatar

    23.06.2009. (20:06)    -   -   -   -  

  • dolores

    Fenomenalan i iskren blog!!Hvala

    avatar

    17.11.2016. (20:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...