Komentari

hal.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Sultanija's world

    ko god da je ocjenjivao, radio je to u sadašnjosti a ne u prošlosti. Ako je neko 30 godina na televiziji ne znači da baš sad treba dobiti nagradu. Po tom tvom mjerilu Oskara bi uvijek dobio najiskusniji glumac, to nije nekad i najbolji, tako je i sa Enisom bešlagićem. Što se tiče drugih nagrada, nisam baš pretjerano pazila, ali čini mi se da su uglavom dobro raspodjeljene. A Hamdijin ulet je za neki drugi komentar...bar smo se nasmijali. :-)

    avatar

    19.02.2007. (17:46)    -   -   -   -  

  • NF

    svima je uzor svevremeni milić, dok je tako hljeba ovdje nema :P

    avatar

    19.02.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    zuhra i ideja? ne ide bas zajedno. posto mu je spica pokupljena od ede maajke i spota mu.. ali, eto. sta cemo.

    avatar

    20.02.2007. (00:56)    -   -   -   -  

  • Mr. Floret

    joj, ja sma jako povezana za te medije.... radila sam naime kao fotograf za index.hr i uživala..... pozdrav! hey, svratih i do tebe... nadam se da se čitamo.... pozdrav!

    avatar

    20.02.2007. (10:00)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    ajme Hal, ja sam pokušala da izdržim 15 minuta tog prenosa i odustala, film na HT2 je bio duplo bolji od tog vašara...ma koliko ja voljela gledati hrvatsku televiziju ipak sam bila šokirana da je ta manifestacija, koja ruku na srce nije ni na šta ličila, spala na kafanske stolove, crvene stoljnjake, čaše i flaše, ogromnu stalu bez duše i dekora, Mišaka koji je glumio klovna u onom dvosjedu, hostese koje su izgledale kao stjuradese '80-tih, zatim kliše Mišak najavljuje najavljivače koji najavljuju ko je dobio nagradu ...ma, to je bilo dno dna u svakom pogledu...iz te kafanske atmosfere za mene bi bilo kakva nagrada bila uvreda...Goranu Milić je napravio užas od serijala Idemo u Ameriku i ako je ono zaslužilo nagradu, ja sam zaslužila da sam Miss Svijeta...i da ne pričam dalje...sve je to bio samo "vašar taštine" potpuno beznačajan za mene kao redovnog gledaoca...ja imam svoje parametre u glavi i ako ćeš iskreno Branimir Pofuk je za sve njih najveći gospodin i za mene najbolji voditelj na HTV-u u ovom trenutku...sve ostalo je luk i voda...kisssssssssss

    avatar

    20.02.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...