Komentari

1001misterij.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • silver rose

    Izvanzemaljci postoje.oNI SU MEĐU NAMA.

    avatar

    05.01.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  • Illidan

    ti su dogoni ,cini se, imali posjetitelje iz svemira, a ti izvanzemaljci vjerojatno postoje, mozda u suncevom sustavu, mozda van njega, ko zna, al sam vidio da ljudi turisticke avione zamjenjuju s letecim tanjurima. e a sad, da izvanzemaljci zive medu nama, to bas ne znam, ali cuo sam da su izvanzemaljci dosli egipcanima i da su ih egipcani stovali kao bogove, a dimenzije piramida (keopsove- duzina, visina, duzina hodnika, sirina, itd.) imaju jako puno veze sa dimenzijama nekih svemirskih tijela. nista nije nemoguce.
    pozz.

    avatar

    07.01.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  • ufo

    prije nekoliko godina jedan covjek u americi (neznam tocno gdje) sav zadihan i u panici nazvao je radio 101 rekavsi im da ima vaznu informaciju. rekao je da je radio u arei 51 kao fizicar,te da je obolio od raka i sad je,pred samu smrt pusten kuci,tj .u kucni pritvor. no htio je objaviti tu "istinu" i sad je sjedio u autu bjezeci od necega. otkrio je da je tokom svog rada dosao do saznanja da su zemlju zauzeli izvanzemaljci iz 4.dimenzije (oni nas vide,mi njih ne) koji nam stalno salju nove bolesti i katastrofe kako bi smanjili nasu populaciju da bi nas mogli bolje kontrolirati i manipulirati nama. tada se veza prekinula, i ubrzo je zatim nađen izboden i s prostrijelnom ranom u celu.

    avatar

    31.03.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Ufo, baš i ne. Kola i druga informacija internetom, da je taj kasnije nazvao voditelja emisije, ispričao se i rekao da se samo zafrkavao;-))))

    avatar

    21.12.2010. (18:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...