Komentari

wannatoberealanna.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Wish to be no more fat

    zdravo,evo ja sam nova među vama,došla sam se samo predstaviti.Čitam tvoj blog,a i blog drugi leptirica već neko vrijeme.Drago mi je što postoje djevojke poput mene i nadam se da ću se uklopiti.Želim ti svu sreću!

    avatar

    13.08.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • sunčy

    hej mačko...ma ne brini,sutra će sve bit puuuno bolje!i ja bi se trebala malo primit vježbanja...ajde,drži mi se,puuuuuusa

    avatar

    13.08.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  • DiT

    Dobro je,300g nije nista!Vjerujem da ce sutra biti bolje!

    avatar

    13.08.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • lost

    mogu te pitati koliko si visoka?? pozdravljam te i zelim dobrodoslicu u nas svijet :)
    jedan savjet: ako jedes, jedi zdravo. zitarice,voce,povrce i puno vode,jer je dobro za kozu,sto nama nije jaca strana nazalost. kretanje pozeljno, ali nije nuzno. kad sam se prestala kretati kile su jos brze isle dolje, neznam kako ni zasto, ali meni je bilo jos bolje.. :) kiss!

    avatar

    13.08.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • depresivka ;)

    hey duso... maaaa, jos uvijek se grizem zbog tog... znam da riganje nije rjesenje, al u tom trenu sam bila tak ljuta... sam sam htjela da ode van... mrzim te dane... ajd citamo se! i zajebi tih 30g, doci ce vec razultati, sam nemoj posustat! ;)

    avatar

    13.08.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • Think of me long enough to make a memory...

    hvala na komentaru.ja sam isto trenirala,ali taekwondo.nazalost,ostavila sam ga namjeravajuci se vratiti kad ozdravim od mie.ali kad "jesam ozdravila" tako sam se udebljala da me bilo sram vratiti se.i nisam bas za sport jer nisam izdrzljiva i jako se zacvrenim u faci pa mi je draze kucno vjezbanje,bicikla,trcanje.inace me moja tzv debljina uvijek kocila u svemu jer zapravo nisam se htjela pojavljivati u javnosti dok ne smrsavim.tako da cu sad radikalno poceti.i znam,uspjet cu,opet cu imati 50 kg,ko kad sam uspila smrsaviti prosle god!! uz tebe sam,samo nastavi jesti niskokaloricno i vjezbati!!! kiss
    btw imam novi post!

    avatar

    14.08.2006. (00:35)    -   -   -   -  

  • xxxxx

    ti si loka...luda..JEbali te grami..POPIZDIT!!! Žao mi je što si bolesna

    avatar

    21.12.2006. (18:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...