Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • između jave i sna

    eh, davno sam dobila tu pricu na mail... da, zaista, samo vrijeme moze razumjeti ljubav, samo ponekad pozelimo da vrijeme bude brze... lijepi pozdrav!

    avatar

    11.08.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • Rock`n`Roll je život moj

    Jedna priča..........Uvreda,ne,ne i ne, to nije moj stil a svi koji me poznaju znaju da to nije moj način obračanja ljudima a ni način razmišljanja, i kada sam trebao nekog uvrijediti, jer je taj netko to zaslužio, uvijek, uvijek sam izbjegavo takve i slične situacije i pokušavao takve osobe u svojim očima opravdati, jer nikad neznaš koja ih je sila (emotivna, ekonomska, ljubomora....) natjerala da ćine nekome nepravdu bez vidljivih razloga. Muškarci (ako jesmo ?, ali se valjda barem tako osječamo) trebaju nesporazume (a da nesporazuma ima, znamo i ti i ja) rješiti razgovorom "face tu face". Poziv za takav razgovor primio si prije točno 2 mjeseca, jedne nedjelje si taj razgovor odgodio (nisi naveo razlog) i nakon toga više se nisi javio, i tko sad treba objašnjenje, i tko je sad tu u zabludi ?

    avatar

    11.08.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • yoko

    Hmmm.. Smatram da si mogao taj razlog (ako si se našao (po)vrijeđen) mogao iznijeti tu javno, jer ne vjerujem da sam te uvrijedio nećim što ide van ovoh okvira. Dakle, ako je uvreda nastala na ovome teritoriju, mislim da je red da se to i raščisti ovdje (a ne na nekim drugim blogovima, ili osobno). Smatram da je to najbolje rješenje, ili možda ja baš krivo razmišljam o cijeloj toj priči. A što se tzv. uvrede tiče, ja smatram da si onu poruku vrlo jednostavno moga staviti tu (isto kao i ovu), jer ono smatram uvjeravanjem drugog protiv mene iliti govorenje iza ledja. Nije li?
    Nadam se da te ja nisam u svojim komentarima do sada (po)vrijedio na tvoj spomenuti način (emotivna, ekonomska, ljubomora..), jer navedeno ja isto prezirem. Dakle, želim da mi linkaš moj komentar (link na post) da uvidim gdje sam to pogriješio. I na greškama se uči, zar ne? Ako sam stvarno pogriješio u svojim komentarima i povrijedio te, sigurno ću se ispričati, jer ne želim da netko misli loše o meni. Hvala na razumijevanju!
    PS. A osim toga taj komentar dat ćemo na javni sud, pa ćemo obojica (ili samo ja) ponešto naučiti...

    avatar

    11.08.2006. (18:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...