Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Svea

    Eucerin omege mislim da još nema u RH. Phyrus sam vidjela da prodaju neke ženice u firmi, to je kataloška prodaja, jel da?

    Kad mi je malena sa par mjeseci starosti dobila užasan neurodermitis i nogice imala izgrebane do krvi, dermatologica mi je za nju preporučila da Elocom (hidrokortizon) miješam u različitim omjerima sa Mustelinim mlijekom za tijelo, da je tuširam svaki drugi dan i to sa Eucerinovim uljem za tuširanje, i da joj 1-2 puta tjedno kožu namažem Mustelinom Stelatopiom. Elocom je koristila samo 4-5 dana i koža joj se super očistila. A pedijatrica savjetovala da je mažem običnom belobazom a ako to ne pomogne da je mažem čistim Elocomom 10-tak dana! Malo sam odužila, skrenula s teme, sorry :)

    avatar

    15.07.2006. (00:15)    -   -   -   -  

  • lolina

    baš sad mozgam dali da odem na čišćenje lica prije mora,da ili ne.najgore mi je na moru što ne znam koju kremu koristiti ,jer mi ove koje su mi dobre za po doma na morskom zraku ne pašu,zbog soli , vjetra i mora.
    jedna od boljih stvari na moru mi je ta što je voda iz pipe izrazito meka,nebo i zemlja razlika za kožu.

    avatar

    15.07.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Hehehe...Ja sam sinoc za dezert imala jagode i shampanjac. :D shto se kozmetike tice: odkako su pocele vrucine prebacila sam se na lagane, "vodene" kremice. A do prije tjedan - dva mi je koza bila toliko suha da sam (ako se sjecash) koristila serum za malo extra vlaznosti. Pocelo je MOJE vrijeme. :)) Cim je vani sunce - moja koza bljesne. Kozmeticarkama ne idem vec godinama. Bacanje novaca u mom slucaju. Orhideju cu preskociti kao shto sam i Q10, c vitamin i ostalo...... :D Citam postove ispod - jesi zestoka!!! ;) Ja nisam toliko uzasnuta tim stvarima, sve dok ne propustim zeleno na semaforu zbog necijeg trackanja maskarom. :D I ja sam prilicno konzervativna po tom pitanju, ali se trudim malo olabaviti zadnjih par godina. I postala sam puno tolerantnija. I lakshe mi je. Cak se natjeram nekad napraviti neko sranje i onda posmatram reakcije ljudi. Zna biti zabavno. :D

    avatar

    15.07.2006. (12:10)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Davno, davno bijah kod kozmeticarke.

    avatar

    15.07.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • jja

    D.D. dal Eucerina u Cro ima ne znam ti reci. Sto se Phyrusa tice, ne, barem vani - to nije kataloska prodaja (mozda Payot je? pa zvuci slicno) nego skupa SPA marka, wellness centri i to.
    Lolina - slazem se za meku kozu, ja se u takvoj umivam i treba mi tri puta manje kreme nego inace. Ciscenje lica prije mora - ne znam ti reci, ali ako da, pazi da ostane u okvirima, jer i sunce i morska voda ce vec dodatno opteretiti lice pa da se ne mora jos boriti i sa oporavkom od ciscenja.
    Mish Misho - nisam sigurna jel to konzervativnost (dapace normama i konvencijama prva ne robujem pocevsi od izbora prijatelja, mog vjencanja, moje profesije) ili je to pitanje kucnog odgoja. I ja sam se vani naucila tolerirati svasta i biti otvorenija za druge vjere, boje koze i jezike ali neke stvari mi zeludac ne moze probaviti. Mislim da se opicenost moze dokazati i na neke druge nacine.
    Xiola - i ja ;-)

    avatar

    15.07.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...super mi je savjet u vezi kad su ovakve sparine i kad se želi staviti neki puder. I kao što sam ti već jednom napisala, redovito pijem zeleni čaj, ali i druge čajeve..od koprive i stolisnika. Jako se dobro osjećaj pijući te čajeve. U vezi mog posta, draga..vjeruj mi da Jarun više nije ono što je bilo. Garantiram, da je voda čista. Ja se isto nebih kupala tamo da nije tako. A u bazene upravo zbog toga i nejdem. Puno se toga promijenilo na Jarunu, pogotovo u vezi čistoće same vode. Pozdrav, draga....cmokkkkk.

    avatar

    15.07.2006. (17:15)    -   -   -   -  

  • jja

    Teuta to je onda odlicna vijest! Ti na bazene ne ides jer je tam prljavo? Ali tamo se cisti svaki dan i ima klora koji ubije bakterije itd. Ja sam se jednom kupala na Jarunu pa smo svi dobili neki svrab i od tad nisam isla tamo. Isla sam na cugu i na suncanje :-)

    avatar

    15.07.2006. (18:07)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    Nadopunjujem se na Teutu-zelenimčajem je dobro i umivati se ili ohčađeni vaticom tapkati policu prije spavanja, kažu da to rade Japanke, a učinak je odličan! Pore "nestanu", ne doslovno,a l skupe se :))
    Moja koža je šarolika (dobro, miješani,osjetljivi tip) i zadnjih 7-8 godina kombiniram kreme Dr. Scheller-a, od svega što sam probala (jeftino/skupo, poznato/anonimno, u parfumeriji/u apoteci, domeće/strano...) ta mi kozmetika najviše godi licu u svako doba godine, dana i s godinama... :)
    Ono kaj me uvjek nanovo čudi i iznenadi je da žene doduše kupuju kreme ove i one, ali ne skinu šminku s lica prije spavanja, a ako nisu našminkane misle lice nije potrebno očistiti...

    avatar

    16.07.2006. (17:07)    -   -   -   -  

  • yogica

    zanimljivo, primjetila sam naravno da mi kozmeticarka ovdje ne radi mehanicko ciscenje, ali sam mislila da to ne radi u tretmanu koji sam izabrala... u biti, rijetko i idem, 1-2x godisnje.

    avatar

    16.07.2006. (17:24)    -   -   -   -  

  • Viva

    išla sam na čišćenje lica godinama. počela sam u pubertetu i prestala silom prilika prošle godine. silom prilika zato što kozmetičarka kod koje sam išla više ne radi u mom gradu a ne usuđujem se otići nekoj drugoj jer ne želim da mi neprovjerena osoba koja je završila srednju kozmetičarsku školu prčka po licu. ovoj sam se prepustila bez problema jer je mamina kozmetičarka godinama, napravila je čudo na licu prijateljici koja je imala strašan problem s aknama koji joj ni dermatolozi nisu uspjeli potpuno riješiti, surađuje s jednim institutom u parizu, godinama svake godine ide tamo na edukaciju (s obzirom kako kozmetika i kozmetičke metode svakodnevno doživljavaju promjene i poboljšanja smatram to veoma bitnim). također kremice i losioni koje je pravila su mi bili jako dobri, i sada ih povremeno naručujem, posebno mlijeko koje vrlo blago i za koje još nisam uspjela pronaći adekvatnu zamjenu. ovu godinu kako ne idem kod nje, primjećujem blago pogoršanje stanja kože s obzirom da na bradi svaki put dobijem PMS prištiće (to mi se prije nije tako često događalo). nije ništa strašno, ali sam u potrazi za formulom koja bi i to suzbila :)

    avatar

    16.07.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • patkica

    mislim da ovaj blog piše zapuštena dlakava domaćica koja o životu koji opisuje samo mašta u sitnim ponoćnim satima kad nahrani djecu i zašuška supruga. hrpa bljezgarija i kvaziintelektualne kenjaže. valjda sad svatko ima prostor za svoje mentalne masturbacije. a ludare zjape prazne

    avatar

    19.07.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • jja

    Patkice a kaj tebe boli? LOL

    avatar

    20.07.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...