Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • lolina

    meni treba oko sat vremena , nije mi teško ni ranije ustati . ja sve polako u higijeni ;-)) ali mrzim kašnjenje , moj stalno kasni , mene to izluđuje..

    avatar

    18.07.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Sa pranjem kose ravućem spremanje na jedno sat vremena iako mogu to i brže obaviti al' mi se ne da, radije se dignem ranije pa polako...No, s obzirom da sam sada na porodiljskom i onako imam dovoljno vremena za spremanje i obično sam uvijek brže gotova od muža kojem treba jedno 40 minuta...

    avatar

    19.07.2006. (05:27)    -   -   -   -  

  • tropical

    ja se spremam otprilike kao i ti i jednako tako čekam ovog svog barem pola sata...i ako kasnimo to je zbog njega i nerijetko se izvlači na mene. sve mi je poznato, o da!

    avatar

    19.07.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • lettitia

    ja se spremam kao i ti kad mi se žuri, al uživam se polako spremat, ujutro prije odlaska na posao se sat vremena ranije dignem, pročitam novine i kavu, onda se šminkam 10-tak minuta, meditiram igledam u jednu točku.....uglavnom usporena sam i tih uru vremena mi treba da ostatalk dana mogu bit 'sto na sat'....

    avatar

    19.07.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    ja su uvjek spremam dugo.
    nemrem zamislit početak dana ili početak spremanja bez tuširanja. Bez vode se osjećam neprobuđeno! Mogu ja i na brzinu, al nije mi gušt.
    Volim sve dugo planirati, smišljati, sporo, guštajući raditi... Kad sam pred kraj spremanja, viknem mužu da može on pod tuš!
    Da nemisliš da je to zato jer ne radim, tak je oduvjek! Rađe bi se digla dva sata ranije (to je značilo u pola 6) nego napravila sve u jurnjavi. Mrzim jurnjavu.
    Čak i putovanja ili proslave bez dugog planiranja u naprijed mrzim, jer sam se već vratila i tek onda shvatim gdje sam bila i kak mi je bilo,a kaj sam propustila. Ak smišljam unaprijed,onda niš ne propustim, a uživam danima, tjednima, mjesecima jer smišljam od odjeće koju ću ponijeti, do mjesta koja ne bi smjela propustit kad sam tamo kamo već idem.
    Probala sam i ovo na brzinu, nagovorili me, ili natjerala neprilika, užas, propao dan, propao put, isprazno,u letu, prije prošlo nego počelo.
    Ja sam ona koja kasni.

    avatar

    19.07.2006. (11:49)    -   -   -   -  

  • korason

    I ja sam za cas gotova ujutro, zahvaljujuci flylady rutini, pripremljenoj odjeci od sinoc, sminkanje bih mogla obaviti i na zmirecke jer se uvijek sminkam isto, tusiranje uvijek ujutro... jedini veci zahvat mi je pranje i feniranje kose, duga kosa zahtjeva puno vremena ali ipak je se ne zelim odreci ;)
    A onda cekam nekih pola sata da dragi procita par stranica knjige na wc-u ;))

    avatar

    19.07.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • jja

    Imam pitanje za one koji se ujutro tusiraju? Jel se vi tusirate i navecer? Naime razmatrala sam i ja opciju jutarnjeg tusiranja ali posto se ionako navecer tusiram jer ne mogu neoprana ici u krevet onda mi je to za manje od 8 sati ponovo se tusirati....ma bilo bi dobro i ljeti je to samorazumljivo, ali ostatak godine... nemam toliko vremena. Radije u miru doruckujem s njim i tako iskoristim tih par minuta.
    Bravo za vas kojima nije tesko ranije ustati, meni je he,he jer znam kad izadjem iz kuce da cu sljedecih 10-ak sati biti u speedu pa mi svaka minuta sna puno znaci.
    Zgbaba - sve je o.k., osim kasnjenja. Misljenja sam da kronicni kasnioci ne postuju ni svoje a jos manje tudje vrijeme ;-) Sorry nije ovo nis osobno. S ostatkom tvog teksta se mogu identificirati, tocnije i ja volim svoja putovanja planirati, unaprijed znati sto se isplati vidjeti, gdje se isplati pojesti fini rucak i naravno koje outfite zelim tamo imati. A ne da mi se dogodi kao jutros - spremam torbu za trening i skuzim da su mi hlace na pranju. tak da sam u pauzi za rucak trknula do ducana i kupila rezervne. Sva sreca pa ima mexx snizenje od nekih 70% :-)
    Korason - mogu si zamisliti da ti s kosom treba malo vise vremena, ali kosa ti je PREKRASNA i tu grivu pazi i njeguj.

    avatar

    19.07.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • Viva

    za večernji izlazak mi treba mnogo više nego za dnevni. kosu nikada ne perem pred izlazak, niti se depiliram niti lakiram nokte. dakle samo tuširanje i šminka. za to sve skupa mi treba 20tak minuta do pola sata. oblačenje mi nije problem jer već unaprijed odprilike znam šta bi mogla i stvarno su rijetke prilike kad se 2-3 puta presvučem prije nego što odlučim da izađem. kad je dnevni izlazak u pitanju (bilo da se radi o odlasku na kafu, fax ili posao) za sve skupa mi ne treba više od 10 min jer make up ili ne stavljam ili stavljam minimalno (puder i rumenilo - ali ne ljeti, olovka, maskara i neki labelo/ruž/sjajilo). što se odjeće tiče, volim imati dosta stvari ali s druge strane strašno mi je bitan materijal i kakva takva kvaliteta, zavisi o kojem odjevnom predmetu je riječ. tako da u ormaru imam svašta: od nekih malo skupljih stvari do stvarčica sa buvljaka (nemam ultra skupe markice - to je ipak luksuz a ne neka potreba za ultra kvalitetnim jer se tu plaća najviše ime).

    avatar

    19.07.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • tropical

    eh da. ja se tuširam veći dio godine i navečer i ujutro. zašto? kad dođem doma volim se osvježiti, oprati bitisi čista od dana, ujutro me to malo razbudi a i ljeti se znam noću oznojiti pa opet da bih bila čista na poslu- mora se! i ne tuširam se dugo, satima...
    zimi osjećam da je dovoljno jednom dnevno pod tuš, a to je sigurno navečer. da sam čista i da se zgrijem ako je vani bilo jako hladno!

    što se kose tiče, korason, imala sam i ja dugu grivu, svima lijepu, meni super ali napornu za održavanje. preporodila sam se sa kraćom pa kratkom frizurom! i bolje mi stoji od duge. doduše, moja je kovrčava pa i sad ponekad ima posla sa njom, ali znatno manje... sad svi novci za preparate za kosu i živci i vrijeme su puno bolje utrošeni!

    avatar

    19.07.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • yogica

    spremim se za posao za oko pola sata; tusiranje ukljuceno. kad se spremam za ici van ili perem i kosu treba mi bar jedan sat. davno sam uvidjela da izgubim osjecaj za vrijeme kad sam u kupaoni, te sad imam unutra sat, inace bih uvijek kasnila ili trcala da stignem na vrijeme. a tu vrstu stresa ne volim ujutro. On: 15 min, express spremanje!

    avatar

    19.07.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    meni jutarnje tuširanje ne isključuje nikakvo drugo tuširanje... čak i ako sam se ujutro otuširala, a popodne idem van, uletim pod tuš makar na pol minute jer se osjećam keljavo, ljepljivo, kaj ja znam, nemrem se presvuć bez tuširanja. Ali priznajem, nemrem se zamislit u cjelodnevnoj jurnjavi poput tvoje! neznam kak bi tada funkcionirala. Imala sam sreće uvjek radit na mjestima bez izlaska do kraja radnog vremena, a onda bi na putu do doma sve obavila, dojurila doma, istuširala se, presvukla za van i izjurila "u život"...
    Za kašnjenje se slažem, trudim se ne kasnit puno, ali recimo ja spadam u one koji u kazalište ulaze sa zvonom za ulazak, a ne mađu one koji pola sata ranije pijuckaju u baru čekajući početak... Ako je neki dogovor pa još na cesti, dajem sve od sebe biti točna, a ako se nalazimo kod nekoga, onda kasnim dvadesetak minuta... ali nisam jedina pa moje društvo uvjek kapa nekih sat vremena dok se svi okupimo...
    A kak ja kasnim, poludim na goste koji mi urane! Užas! Najrađe bi ih sterala doma ili im ne otvorila vrata! Vidla sam jedan guba letak za garažnu rasprodaju na kojem ogromnim slovima piše: oni koju dođu ranije, nisu dobro došli! E, taj bi si ja metla na vrata ;))
    Ako je susret poslovan, dignem se ranije, nije poslovno kasniti...
    e, da i ja ima sat u kupaoni... bez njega...

    avatar

    19.07.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • jja

    je, je zgbaba ja imam nekoliko poslova, jos volontiranje, bas mi se mota jedna tema po glavi za blog, ali o tom sljedeci tjedan. A za kasnjenje i "nije poslovno kasniti" ja bih rekla da nije pristojno uopce kasniti a da je jos veca drkost moci stici na poslovne stvari na vrijeme a za privatne reci da nismo u stanju stici ;-) Jer ocito jesmo, kad hocemo ;-) Meni je o.k. ako mi gosti urane, nekih 15-20 minuta, ne volim da kasne jer tempiram jelo da bude bas spremno a ako urane, dobiju pice i sute :-) Sat u kupaoni sam vidjela kod par ljudi i pitala se cemu to sluzi, sad znam ;-)

    avatar

    20.07.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    za mašinu: hvala na savjetu za mašinu, već sam se raspitala, prošvrljala kojekuda, sutra krećem po dučanima...
    za kašnjenje: trudim se popraviti, što starija to mi bolje ide, tko zna, za par godina možda počnem dolaziti ranije! ;))
    za sat: bez obzira na slobodno virjeme, mislim da satko od nas ima neki svoj "zen" prostor...moj je kupaona ili sve kaj ima veze s vodom... tu jako lako zgubim pojam o vremenu... sat u kupaoni mi je najveći u stanu, ko na kolodvoru! ;))
    za more: o, more, more, ja bi jako rado išla - ima veze s vodom! :))

    avatar

    21.07.2006. (00:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...