Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • tropical

    ne radim takve gluposti na javnim jestima, jednostavno mi je čak i smiješno i žao mi bude takvih osoba.

    a što se tvoje večere i deserta danas tiče- mljac! i hvala na ideji!

    avatar

    12.07.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  • Viva

    ja nisam toliko stroga kad su neke stvari u pitanju koje komentiraš, npr. to go kava ili nešto za pojest (pod tim nešto podrazumijevam zaista samo nešto, kao grickalice, slatkiše ili neku sitnicu iz pekare, ali ne ćevape kao što sma imala priliku vidjeti). što se šminke tiče ni ja se ne šminkam vani, eventualno navečer u nekom klubu i to isključivo malo matiram lice i eventualno sjajilo. sjećam se kad sma bila u londonu, svako jutro sam barem jednu žensku uspjela vidjeti u metrou kao se šminka, ali ono kompletno, od pudera, rumenila, maskare i svega ostalog. ne smeta mi to toliko da vidim ali sama ni za živu glavu to ne bih radila u metrou. i da, slažem se s konstatacijom da to rade mahom nesigurne osobe ili one opsjednute svojim izgledom. dobra prijateljica s faxa stalno se gleda na ogledalo i stavlja sjajilo, bilo gdje bilo kad. radi se o atraktivnoj i zgodnoj curi, svjesnoj svoga izgleda ali za izraženom potrebom da i svi drugi budu svjesni njenog izgleda. jedino što ja u svojoj torbi moram imati je labelo zbog sklonosti pucanja usnica posebno zimi.

    avatar

    12.07.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • lolina

    kod šminkanja imam ritual , moram biti na miru i sama .tako se posvetim sebi i to me opušta . nije mi jasno kako se neki mogu tackati u pokretu ili među ljudima. ponekad ako sam duže vani provjerim ruž prije nego li izađem iz auta. po torbicama nosam hrpu kozmentike i ogledala i češljeva , ali skoro nikad to ne koristim . svaka torba ima ruž, četku za kosu , ono , komplet sve,,da ne premještam , pa zaboravim...heheh bez veze..

    avatar

    12.07.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  • korason

    Sladoled od jagode i limuna - pa ti si moj idol ;))) Mogu ja skoknut na desert?

    avatar

    12.07.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • jja

    Topla ljetna kiso - molim, molim :-) Ja radim cijeli dan i dolazim doma u osam a manje od pola sata kasnije dolaze gosti, dakle taman vremena da se otusiram i prevucem a da prije toga gurnem canellone u pecnicu. Cak sam i salatu "scentriguriala" u onoj zdjeli, pa tak moze cekati vecer da ju zacinim.
    Viva - vidis to iskustvo iz Londona koje opisujes, imam ja svaki dan. Takav ti je zapad he,he
    Ja u torbi (od kozmetike) moram imati parfem i kremu za ruke.
    Lolina -ajde, svaka ti cast sto to uvijek imas sa sobom. Meni bi bilo tlaka to sve nositi, jer kad uteglim standardnu opremu tipa laptop, mp3 player, bocu vode, koju knjigu, nema vise energije za nositi puno zenskih stvari. Naravno skupo mi je neke stvari kupovati u trostrukoj izvedbi, recimo ruz 20 eura, znaci morala bi odmah kesirati 60, kak bi imala za svaku torbu. A to je samo ruz. Gdje je sve ostalo. Osim toga ne mazem se isto svaki dan. Tak da u pravilu imam majusnu torbicu za make up koju nosim kad idem navecer van i tam stane ruz i jos samo jedna sitnica. Al svasta se covjek nagleda, o da, na razvijenom zapadu.

    avatar

    12.07.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • falš

    To je osnovni kućni odgoj: da drugoga poštuješ kao i samu sebe. Kao višedesetljetni pušač nikada nisam zapalila , šminkala se ... na ulici ili ostalim za to neprimjerenim mjestima. U domovima nepušača uvijek smo i ja i moja gora polovica pitali za dozvolu i u tako davna vremena kao što je to prošlo stoljeće ...
    Ako doma ne naučiš takve stvari, naučit će te društvo na teži način. Poželjno bi bilo da su svi roditelji svjesni ove činjenice, jer zatvor je samo krajnja konzekvenca tog principa.
    Pozdrav i razvedrite se

    avatar

    12.07.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • jja

    korason - to ti je sat i pol leta, peace of cake, samo ti navrati :-)
    Fals- hvala na komentaru, no tko je ovdje turoban, da bi se morao razvedriti? Dapace spominjanjem zatvora mi se tvoj komentar cini malo tmuran ;-)

    avatar

    12.07.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • medi

    pa nije tebi lako ako ti toliko stvari u zivozu smeta:)))

    avatar

    12.07.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • teuta

    Pa ja uglavnom, izbjegavam da se šminkam u javnosti. Skoro nikada to ne radim, zaista. Uglavnom sve napravim doma. Meni je to nekako bezveze, kad vidim kako se netko šminka u javnosti i na svakakvim mjestima. Laka ti noć, draga...cmokkkkk.

    avatar

    12.07.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • jja

    Joj medi ma meni ti je super! Pogotovo kad se ovako ispusem na blogu, onda sam ko nova.

    avatar

    12.07.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Applying make up in public - total no-no.

    avatar

    12.07.2006. (23:29)    -   -   -   -  

  • falš

    ja sam turobna, ne povodite se za mnom. U najužoj obitelji imam trudnoću zakompliciranu ozbiljnim problemom s bubrezima, niti mogu što učiniti niti što god činim nije dovoljno ... eto ispuhala sam se donekle.
    Elem što mislite o obrnutoj logici u vezi sa Zidaneom?

    avatar

    13.07.2006. (08:01)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Imas potpuno pravo, ja ni en jedem na cesti, grozno mi je to jer ne mogu poslije zube oprati ;)))

    avatar

    13.07.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • Svea

    Ja na cesti znam pojesti sladoled, čokoladicu, i eventualno neko pecivo i to samo ako sam baš jako gladna. Vodu iz bočice pijem stalno, bez obzira gdje se nalazim. A šminkanje ostavljam za doma. Šta da ti kažem, ti i ja kao da se znamo :)))

    avatar

    13.07.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    sutra se spremam čitati atlantidu, ona objavljuje roman, poglavlje po poglavlje, koji joj nisu htjeli štampati pa nam ga poklanja...
    sviđa mi se boja ruža!
    danas više nema dama, šteta! meni je isto šminka ritual, vele ljudi da je to kamuflaža, stavljanje maske, laž, bla, ser, ali meni je uređivanje prije izlaska iz kuće (bilo to samo češljanje+sjajilo+maskara ili frizura+kompletna fasada) meditacija!
    A ne jedem po cesti (muž mi se uvjek čudi jer ja svoj sladoled nosam bar do prve klupice) jer mi nije gušt, ne osjetim okus... hodam, pričam, ližem, nema više, di je sladoled? beze veze!
    mmmmmmmm većerica zvuči njami :))

    avatar

    14.07.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...