Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Zvrk

    Jako informativno!BTW ja ne mogu smisliti miris LUSH-a .

    avatar

    07.07.2006. (20:00)    -   -   -   -  

  • jja

    Istina Zvrk, te mirise ili volis ili ne volis, nema sredine. I nekim ljudima su bas onako penetrantni i pisala sam vec prije nekoliko tjedana - nisu tako prirodni kao sto se furaju. Jedna moja prijateljica bi redovito dobila glavobolju nakon sto bi provela 20 minuta u ducanu...

    avatar

    07.07.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Nego reci mi, agar-agar se koristi kao zgučivač, kaj mu baš treba i bijelanjak, ima to neke veze ili je zbog bržeg sušenja na koži? Ova fora sa četkicom i medom je zapisana, hvala ;))

    avatar

    07.07.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • jja

    Bitte :-) Koliko sam skuzila agar je tu zbog teksture, jer bjelanjak se sam po sebi bas i ne da razmazati a agar bude na nekih 45 stupnjeva tekuci pa se polako pretvara u kruto stanje. Ovu masku nisam probala, ovo pisem vodjena nekom opcom logikom. Znam neke koji u tu svrhu koriste umjesto agara - Xanthan.

    avatar

    07.07.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    Jesam, jesam...isprobala sam krastavac, čokoladu i ostalo, ali čini mi se na pogrešnom mjestu, ha ha. Nemoj se ljutiti zbog moje neozbiljnosti, znaš ti mene. U biti, svi ti tvoji savjeti zaista pažljivo čitam, i uvijek saznam nešto novo....kao npr. s onom četkicom za zube. Nadam se da si u pravom stilu proslavila? Pozdrav, srećo...cmokkkkk.

    avatar

    08.07.2006. (10:07)    -   -   -   -  

  • jja

    Joj moja Teuta ti si sva opicena i dobro tako! Ljubim te ja :-) Jesam proslavila sam, tu istu vecer (prvo bolgerima javiti pa onda tek u restoran, muzic se sam krizao na tu moju hijerarhiju potreba ;-)) a veceras je luda festa u gradu, moje cure su mi rekle da su ponosne na mene i da valjda znam da castim. Pa ljubim i njih :-)

    avatar

    08.07.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • yogica

    volim maske samo jer meni predstavljaju opustanje i uzivanje, kao npr. topla mirisljava kupka. preferiram domacu proizvodnju, no najvish ih ipak uzivam kod kozmeticarke ;) i cekam odgovor na to vjecno pitajne; treba li mi ili ne :)

    avatar

    09.07.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hvala ti puno, draga, za taj komentar jer vidim da me shvaćaš i to mi puno znači. Svi ste mi toliko puno razumijevanja i to me istinski veseli. Eto, trudim se što više, ali nekad zaista ne stižem na vrijeme i to me zna često onda mučiti. Pozdrav, draga..cmokkkkkk.

    avatar

    09.07.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    oooo, kod tebe ima svakaj zanimljivog! Svratim ja opet to detaljnopročitat! ;))
    Sad samo koristim priliku kaj je muž hipnotiziran s tekmom- pesica bi trebala biti kratkodlaki zlatni retriver. Mama joj ima pedigre, ali je imala i dužu dlaku. Tatu nismo vidli pa pojma nemam kak zgleda, a za našu dlakavicu svi misle da je labrador (doduše to su "bratići") baš zbog kratke dlake, ali koji kod je veterinar vidi odmah veli - retriver!
    Sutra se vratim, laka ti noć! :))

    avatar

    09.07.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • Svea

    Ne volim te home made maske jer mi koža reagira osipom. Lushovu sam probala jednu ili dvije i nisu me baš oduševile. Dobra mi je maska od Avene-a.

    avatar

    09.07.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • jja

    Zgbabo - s lijeve strane ti je izbornik samo za kozmetiku, ako zelis druge postove preskociti. Hvala na odgovoru i ja sam zabunom mislila da je labrador. Pesica je SAVRSENA.
    yogica- pa eto tako dugo dok su maske uzivanje a ne ocekivanje cuda, tako dugo smo realni potrosaci.
    Teuta- mila, nemoj se brinuti oko stvari koje ti drugi ionako ne zamjerjau, ajd pusa :-9
    D.D.- bas zato sam ja i protiv home made. Plus, ma pisala sam vec o tome pa da skratim - ako naginjete pristicima od tih home made maski si mozete sloziti takav cirkus i hraniti lijepo te svoje bakterije...

    avatar

    10.07.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...