Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • teuta

    Bok, draga...Uh, upala oka zna biti gadna, tako sam bar čula iako ja, nasreću, nisam je imala. Čula sam da je jako bitno, što ti sigurno znaš, imati prave četkice i da ne budu stare, ali opet moram naglasiti, ja ti ih puno i ne koristim. Oduvijek se šminkam skoro isto, i ne koristim puno šminke. Pozdrav, srećo...cmokkkk.

    avatar

    04.07.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    ja sam izuzetno osjetljiva na prckanje drugih po mojim intimnim stvarima, a kozmetiku smatram izuzetno intimnom i ne mogu si zamisliti da se fljackam s tudom sminkom, pa da mi je i od rodene sestre. da, ja imam lancome kistove i s njima sam jako zadovoljna. ali, i njih treba redovno mjenjati. btw, ja u onom ormaricu iza ogledala imam jednu kutijicu tableta koja nije obiljezena. (u njoj je percocet koji sam dobila kad sam kao trudnica imala napad bubreznih kamenaca). jedna "prijateljica" je isla toliko daleko da ju je donijela u sobu i drito me pitala kakve su to tablete. needless to say, vise nikad nije bila pozvana k meni! boundaries, boundaries...

    avatar

    04.07.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • jja

    newyorcanka LOL za ne vjerovati i hvala na savjetu za kistove
    teuta-upala je gadna, pogotovo jer su mi na hitnoj rekli da odmaram oci a ja ono, radim zadnja dva dana 12 sati na dan. Ali ide na bolje. I ja se sminkam za dan gotovo isto, a pod MUST have je i konturiranje lica (sjencanje) nekim blagim rumenilom (tipa boja lososa). Osim toga imam preko dana jako malo farbe na sebi, furam se na nude look ;-)
    Mene je uvijek fasciniralo ono coporativno razmjenjivanje sminke u diskacu, tocnije u wc-u istog...nisu te zanimacije za mene.

    avatar

    04.07.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • vesna p-b

    Čuvaj oči draga, ma bez veze pričam, naravno da ih čuvaš. Srećom nisam imala takvih iskustava sa neovlaštenom uporabom make-upa, al mi je pričala prijateljica kak joj je jedna žena prvi put došla doma (curice im idu skupa u školu) i uredno izašla iz kupaonice našminkana njezinom šminkom. Kao baš ti je super ovaj ruž, još komentira! Za ne povjerovat. Pusa

    avatar

    04.07.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • tropical

    o svašta!!!!! nemam nikakvih takvih iskustava, i sve ne mogu vjerovati ali to je dobro upozorenje!!!! u kuću mi još nikada valjda nije ušla osoba koju ne znam da je ok, ali d mi to napravi netko bilo bi frke!!!! pogotovo još zbog mojih očnih alergija!!!

    avatar

    04.07.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • tropical

    drži se!!!!

    avatar

    04.07.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • lolina

    nikad mi se to nije dogodilo , ni u danima mladosti kad bi mi klinke cijele dane provodile u šminkanju za večernji izlazak. ipak priznajem da sam malo gadljiva. sad mi na kat ne dolazi nitko od prijatelja i prijateljica ,sve ih zadržim u prizemlju kuće ,jedino moja mala bebi sada baš obožava moje ladice sa kozmetikom , imam jednu komodu sa ogledalom u kojoj držim sva ta čuda , mala najviše voli diorov puder u praku sa četkicom u poklopcu i jedno super maslinasto brzo sušeće sjenilo sa aplikatorom , time mi je išarala tepih,a ja ga toliko volim da se i dalje njime tackam. baš jučer je razmazala po licu kremu za kosu...uh ona imitira sve što ja radim. tako, sad znaš što te čeka ako ikada dobiješ curicu.
    jednom sam kupila pupa komplet aplikatora i kistića , samo se zamijeni vrh i zadovoljna sam , nije skupo , osim za puder i rumenilo imam kistove od prave dlake , moja jedna poznanica je vizažistica i znam da je njen pribor opasno skup ,ali i vrijedi.
    jednom prilikom me našminkala , nisam se doslovno prepoznala , eto neki ljudi čuda rade s tom šminkom , kao da slika.

    avatar

    04.07.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • jja

    topla ljetna kiso - hvala :-)
    Lolina - kod mene pravi prijatelji (a malo je takvih) mogu u svaki kutak stana, a u neke imam toliko povjerenja da sam ih pustala same u stanu. Ja nisam mogla dobiti slobodno bas taj dan a oni su dosli izdaleka i preko dana se kod mene lijepo odmorili od puta. Hvala na upozorenju za curice ;-)) I jedna meni jako draga osoba (pozdrav Simona ;-) se bavila sminkanjem, ja bih rekla bas profesionalno i kad me ona nasminkala isto se nisam prepoznala, izgledalo je kao da imam mrvicu sminke na licu ali sam se proljepsala za sto gradi. Cak mi je strpljivo sve zapisala na papiric korak po korak ,ali eto nemam ja njeno strpljenje ni preciznost. Uglavnom, tad je uvjerila da svaka zena uz pomoc majstora od sminke moze izgledati kao foto model.

    avatar

    04.07.2006. (22:50)    -   -   -   -  

  • Svea

    Dobro jutro! I ja bi poludjela da mi netko tak prčka po kozmetici. Zato ću sad u novom stanu imati kupaonu za goste, pa će mi moći prčkati po prljavom vešu jer mi tam stoji vešmašina :))))) Pa tko voli - neki izvoli! :)

    avatar

    05.07.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • korason

    Kod mene je nedavno prespavala moja draga prijateljica, koja takodjer bez pitanja koristi sve sto joj dodje pod ruku, ali joj to (obicno) ne zamjeram... ali ovaj put je prekardasila - naime istusirala se s mojom cistecom pjenom za skidanje sminke :(( Iz neznanja, jasno, tubica joj je slicila tubi gela za tusiranje... nije bed... samo sto tuba gela za tusiranje kosta 30 kn a tuba ove pjene... khm khm... 5x vise....
    Glede ociju, nosim kontaktne lece i stoga su mi oci jos osjetljivije nego sto bi bile inace pa stoga posebno pazim na sve sto bi moglo unijeti ikakve bakterije u okeca, naravno, maskara je medju najkriticnijim proizvodima... upala roznice nije za pozeljet ni najgorem neprijatelju...
    Pozdrav iz jedne veeelikeeee a nespomenute firme gdje te se cita i to ne samo petkom ;))

    avatar

    05.07.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • jja

    D.D. to je zaista idealno rijesenje!
    Korason - mogu si misliti, covjek se pocasti necime i sam si pazi na to i onda se netko s time otusira, joj. Pozdrav velikoj firmi bez koje bi puno toga zavrsilo u kaosu, srecom imamo tebe :-)

    avatar

    05.07.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    HR najbolja maskara na svijetu, baš si me sjetila da bi si mogla kupiti novu, ovu navlačim već 5 godina. Sad vidiš koliko često se mažem he he he :)))
    Kistove imam dobre, skupe i perem ih redovito, spužvice bacam. Pozdrav :))

    avatar

    08.07.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...