Komentari

zarjamama.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • zombiee

    dobar blog pozz

    avatar

    23.06.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  • Marilline priče !

    *ajme sta su cakane ove nogice u moruuuu!! Još san nesto naučila, nisam imala pojma koliko sve funkcija ima dojenje, ja sam mislila da je to samo hrana za bebu!!!

    avatar

    23.06.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........djete i posao.?Tko će čuvat dicu dok radiš?Hoćeš li imati dovoljno veliku plaću za plaćat čuvanje dice?Hočeš li radije ostati ti sa dicom,nego davat cilu plaću za čuvanje,pa se jednog dana,prestara ne moć zaposlit?Ja ostavila posal radi toga što mi nije ima ko čuvat dite,kasnije stara za posal,mama44,ostavila posal u banci jer nije bilo lako sa dvoje dice.,,mima ostavila posal pravnice jer joj nije ima ko čuvat dicu-i još je muž ostavio a ona nezaposlena sa dvoje dice....evo malo ,samo,priča sa bloga,nadam se da nije nepristojno što sam spomenula i moje drage blogerice......ali ti slušaj sebe,normalno........pozdravić....

    avatar

    23.06.2006. (19:03)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Dobro je planirati, no isto tako i biti spreman na to da Život donese neke preokrete i situacije koje su potpuno mimo tih planova. I zato se planova ne treba držati prerevno i prečvrsto...dakle nije nužno roditi do tridesete kako smo si zacrtali, jer ja sam postala mama sa punih 40, a da su trudnoća i porod prošli bez ikakvih komplikacija.

    avatar

    23.06.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    na pitanje kako s dvoje djece odjednom,vrlo lako!naviknes se,nije tesko!eto moji decki su 12mjeseci i 4 dana razlike i meni je super.jest da jos nemogu sama s njima u grad ali zato postoje bake,muz,prijatelji.
    dojenje meni nije bilo zastita a dojila sam i po noci ok samo par dana ali eto imam znanicu koja je dobila menstruaciju odma prvi mjesec nakon poroda a doji jos uvijek(klinka ima godinu dana)
    pozdrav;)

    avatar

    23.06.2006. (20:05)    -   -   -   -  

  • Melankolik blog

    Vi žene ste super-junakinje.Ja bih počeo vrištat prvi dan kad dobijem dijete.S druge strane ja sam glupi muškarac pa stoga ne bih mogao odgajat dijete.Ali vidi se da fakat znaš puno o majčinstvu

    avatar

    23.06.2006. (23:49)    -   -   -   -  

  • katrida

    .......dobar ti dan jamama...i u znoju ...i u moru............

    avatar

    24.06.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • sati

    uh. nije mi jasno ono s dojenjem po noći koje sprečava ovulaciju?? znam ženu koja ima bebu od 8 miseci, doji je i po danu i po noći (čak nekoliko puta po noći u početku, sad 1-2 jer ipak su tu i kašice...) ali je dobila menzes nakon 3 miseca!!

    avatar

    24.06.2006. (20:30)    -   -   -   -  

  • tonkabest

    čim sam prestala s dojenjem, točno za 28 dana dobila sam menstruaciju!

    avatar

    24.06.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Slatkih nogica!!!!

    avatar

    25.06.2006. (20:05)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    vjerujem da ti to sve možeš izgurati.. ozbiljna si ti mama.. kako pišeš o Zlatu vjerujem da bi i Zlaćano se super uklopilo u sve to.. sretno s odvikavanjem

    avatar

    25.06.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • veganka

    ja imam sina jedinca, sada ima 2 godine i 3 mjeseca i doji najnormalnija, par puta po noći, par puta po danu. zaspiva na cici, budi se na cici, kad jako padne tješi se na cici, kad se mazimo cica itd. Planiram ga dojiti do kada god će on to željeti. To je nešto prirodno, lijepo i zdravo. Ne odbijaj svoje dijete od sise. Ne slušaj babske priče, imaš potencijala. Zašto bi ti bilo neugodno. Ja ću svog sina dojiti sigurno još dugo.

    avatar

    26.06.2006. (02:47)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    pozdrav!ti ko i ja pomalo za vikend kad je dragi doma;)

    avatar

    26.06.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • majčica

    bok. Nakon trećeg poroda valjda su i hormoni prolupali. Naime ja sam bebana isključivo dojila (znači ništa voda, čaj, dodaci, čak niti duda - sisa palac) pa sam svejedno dobila menses nakon četiri i pol mjeseca. Bila sam u šoku jer nakon cura nije prijateljice mjeseca bilo do osam-devet mjeseci - sve dok nisam započela s nadohranom. Istina malac je po danu dosta cicao, a noću samo jednom (ostalo je spavao), dok su cure tražile ciku i po dva-tri puta. No, svejedno ja dojim i dalje i ne namjeravam prestati dok on sam ne bude dosta velik da se dogovorimo, makar me i pedijatrica na zadnjoj kontroli pitala - Pa, kak vam se to da? Naime ja sam izbrojila -[B]sveukupno sad dojim skoro pedeseet mjeseci iliti četiri godine i dva mjeseca![/B] a u međuvremenu sam bila dva put još trudna.

    avatar

    26.06.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • Ana

    Jooooj, pa zar je moguće da ću i ja imati ove nožice, ove kolutiće i tabaniće, samo moje da ljubim.......baš si me razniježila. Čitala sam u prospektu neke stranice za mlade mame da žena koja ponovo ostane u drugom stanju ne treba prestati sa dojenjem pa provjeri tu informaciju. Što se dojenja kao kontracepcijskog sredstva tiče to je totalno nepouzdano! Znam ih dovoljno koji su u tom periodu ostali u drugom stanju pa se ne možeš pouzdati.
    A kako si se snašla s prvom bebom tako će ti s drugom biti sto puta lakše jer imaš iskustva, uostalom, tu je i mala Žabica da mami da ruke :))
    Ne boj se, dovoljno me oduševljava činjenica da se netko mlad odlučio za drugo dijete, jer koliko mogu primijetiti svatko čeka da mu nešto padne s neba pa da se odluči za takav korak, a onda obično bude prekasno.

    avatar

    26.06.2006. (13:14)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Mene je drugo snaslo,da nisam jos ni bila svjesna da sam mama ovom prvom, i mogu ti reci da ne bi nikom preporucila tu kombinaciju ako si sam samcat u bijelom svijetu.Trece mi je doslo neplanirano,mi se kao pazili, tako da sam bila sokirana kada sam ostala trudna, bilo je svakakvih misli i primisli, ali na kraju smo odlucili zadrzati bebu, ne bi imala srcaje skloniti.Sada jedino molim da imam snage i strpljenja sa njih troje dok malo ne porastu.Da bi radila, o tome nema ni price,ali sada vise nema govora o tome, izgleda sam svoje odradila.

    avatar

    26.06.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • JaMama

    Hvala vam dragi moji na komentarima.
    Hvala vam što ste odijelili sa mnom svoje iskustvo i iskustva vaših bližnjih.
    Značite mi puno. :)

    avatar

    26.06.2006. (16:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...