Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • M.

    Ja cu samo napisati da vam jako, ali jaaaaaaaaaaaaaaaako zavidim... Mala su mi utjeha vaš pas (jako mi je dobra, mislim da me je cak i zavoljela ;) ali svejedno vise voli mog dragog, ona ga naposto obozava... ah, ah... pas zna prepoznati dobru dusu...)

    I tok vi tako ruskim pustopoljinama, ja u guzvi i poslu preko glave.... nikako da se sastanem sa sobom...

    sto se nacionalno-nogometne histerije tice... gotovo je, fala sim nebesima, izgubili smo i nismo se plasirali u drugi krug... novine i upuceni kazu da nismo ni zasluzili kako smo igrali... I tako sad nasi HRVATSKI MUZI mogu se konacno svojim hrvatskim djevama posvetiti ;)

    cuvajte se, pazite na sebe i javljajte se... A lijepu An(k)u (lol) mi sigurno spakiraj za ZG kad za to dode vrijeme i javite mi tocno vrijeme njenog slijetanja u ZG tak da je znam na aerodromu docekati... A ja jedva cekam da dode, pa da mi prica...

    Uzivajte do tada, a ti siionako skoro doma... pih, mjesec i sumsku jagodu samo...

    Pusa objema... i od mene i od Kikice koja vam pusu i capu na pozdrav daje... (da, da... zna dati capu...)

    avatar

    23.06.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • maslina

    m.
    Pretpostavljam da sam jedan od tih kampanjaca, ali - nadam se da mi je oprošteno. Poteškoća je ipak bila u mojim "referencama" u služenju internetom: redovno ja otvaram, ali nikakao novo da mi se iotvori. Mi "invalidni" kažemo: k vragu server, ali jok - ipak mi je trebala poduka. I kad je dobih (Ipak na mlađima svijet ostaje, a vrijedi malo i ona: kad se moja m. naučila koristiti računalom, može svaka b...), otvara se novi datum.
    A današnja poruka, jedna od onih koje se spremaju u arhiv, bila je otvorena i pročitana od strane jačega spola pa je i logično da nije slijedio odgovor.
    No, nikad nije kasno. Uživajte, živite, proživite ... presretna sam što možete, što ste zajedno, što obilazite prostore o kojima sam samo sanjala ... Takav i jest red stvari: Gdje ja stadoh, ti produži! Dobro je i što ritam dana ne dozvoljava strahovima da me previše posjećuju, tu i tama, kada su noći vruće i kralješnica traži rastezanje. Sve u rok službe i mirovinski staž! Samo uživajte. Ipak, jedva čekam da mi se sve tri "pošlihtate" tu na terasi pa da gledam i uživam, u skladu s Vrazovim završnim stihovima (ali bez ona dva posljednja!). Ma, dobri su naši ilirci bili, i danas bi nam trebali dobri preporoditelji. Frka je samo u tome što su oni radili (što su mogli, znali i umjeli), a danas nam se nude mnogi koji sebe nazivaju i vide mesijama, spasiteljima, itd.: od njih počinje svijetla budućnost ... Samo, naćžalost, neddostaje im klasično obrazovanje pa ne znaju onu: res, non verba! Znači, glasam za ilirce i An(k)u s njezinim dvjema starijim pobočnicama (Ipak na mlađima svijet ostaje!) i ostalim podupiračima. Izgleda da nas ljube oni s trima curama - danas dođe jedan k nama. Uostalom, tri gracije neizostavna su kulturna činjenica civilizacije kojoj pripadama. A zadatak nam je da joj pridonosimo pa to i činimo. Inače, pod krovom nas je 20 + Čupko, večer, riva, šetnja - prave ljetne. Današnji mi je dan izravno obogatio saznanja (uz ranija i tvoja petrogradska) o kulturnim dosezima istočnjaka (nisu Rusi, ali tu negdje, Krakovia). Opet, sve u rok službe ...
    Kika je na slikama i M. referatima krasna (Zna se tko je krasniji!)
    A vi dobro pamtite sve što proživljavate i doživljavate, izvještaji moraju biti iscrpni da nama koji smo duboko pustili korijenje stigne malo svježih impulsa.
    Kada ti vrijeme dođe u posjet, zajedno sa sentimentima koji ćete spospasti kada ti opet ruski bude prvi jezik svakodnevice, sjedi i piši ... Zadovoljstva i korist se umnažaju.
    Puno velikih, vrućih, morskih pusa.

    avatar

    26.06.2006. (00:41)    -   -   -   -  

  • pipi_piaf

    hej, pohvala komentaru! sad znam da jabuka ne pada daleko od stabla (masline).
    odlicno! nadam se da izvjesca stizu... ja sam u svome svjeticu.

    pusa i pozdrav

    kika jest divna. predivna.

    avatar

    29.06.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...