Komentari

smile16.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • veky ;)

    ahoj!! svratih ja da vidim malo kaj u ima...i fala bogu da ima barem nekaj o fešti...čuj, ova je bila fakat genijalna al ljudi morate priznati da ste se tak rano pokupili doma makar su se svi strgali čim su došli.. mi smo ti isto otišli u 4 s tim da su ovi išli peške onak...kaj?? prebrutalno..a da vidiš slike..čak su i normalne za sve ono kaj smo delali kaj nije slikano...koma...ajd, vidimo se danas na kavi...KisS ;))

    avatar

    19.06.2006. (11:28)    -   -   -   -  

  • Black & white...or is it grey?

    oj, samo da ti se javim :) tak i tak se začas vidimo al moram malo i post rokomentisat... ma bilo je nenadjebivo, samo mi to možemo - ječam itd. :) a trebaš videt kakve ogrebotine imamo denis i ja po celom tijelu...užas....da me majka vidi....jajks:) ajde mucek čaos, vidimo se!

    avatar

    19.06.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • Anja is the BOSS

    pozdraf!kad si več posvetila nekoliko rječca na feštu evo da se i ja malo osvrnem...bilo je odlično,mislim mi smo biseri išli pješke doma i došli 10 do 5...ali baš je bilo fora andrašek je i zasviral pa nije bilo dosadno..evo ja nebudem puno komplicirala,pretpostavljam da ti je ovo moj posljednji komentarček na neko vrijeme,ali kad se vratim nadoknadit ću..kiss

    avatar

    19.06.2006. (23:32)    -   -   -   -  

  • greenka

    oj!...fešta je naravno bila nadnaravno dobra, a kaj se drugo moglo i očekivat...
    ...da sad idem komentirat sve po redu to bi fakat duuugo trajalo...
    ajd, čujemo se, kisss
    P.S. el ima ko sve slike...? ja bi slike s fešte..... :/

    avatar

    22.06.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • Black & white...or is it grey?

    oj oj oj! mucek, ozdravi mi brzo tak kaj bu sutra bil raspašoj more?? :))) btw, genijalna ti je pozadina :) ja bi trebala napisat novi post al mi se neda naravno...tak sam se lepo najela i najrađe bi išla spat...ajde mucek nadam se da ti je bolje, lepo se naspavaj pa se čujemo! let the force be with you jedi :))))))

    avatar

    23.06.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • Krekky

    Dugo nisam bila ovdje... Dočekal me novi dizajn! Genijalan je, puno bolji od predhodnog. ;) Pa, je to nepristojno, slavljenik bi trebao otić zadnji, al ipak... Ak je razlog dobar, nitko te ne može krivit za to. :) Jedva čekam slike!

    avatar

    26.06.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • Black & white...or is it grey?

    neko je dobil posla tralalalala :))) je sad se više neš mogla na kave jer buš morala delati :P zezam se, i ja bi isto išla delat da nisam tak lena kak jesam ovih dana.....umesto da ništ ne delam mogla bi ništ ne jesti bar bi se nekaj zmršavela hehehe :) ajd hiti i ti meni koji kom tak da morem novi post napisat...ovak dok imam tak malo komentara mi se neda.....ah spaljevina.kiss

    avatar

    27.06.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • Krekky

    Ah, dobro, pričekat ćemo do trenutka kad te uploading prestane zajebavat... Iako je meni sve ok.

    avatar

    05.07.2006. (13:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...