Komentari

dalibor.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • paviša.

    da, pa najlakše je napisati posta nakon pol godine i onda biti strašno pametan i spisati pedeset tisuća reći. eh ti bilogorci... nikak da nafče :D :D :D

    avatar

    17.06.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • Doba nevinosti

    Meni se sviđa... ; )

    avatar

    17.06.2006. (17:45)    -   -   -   -  

  • borut

    Ma nema doma prije cetvrtfinala!!!!! E, a tamo ce bit gusto!

    avatar

    17.06.2006. (18:47)    -   -   -   -  

  • A.J.

    netko si dao jako puno truda, pa puno puno naštampao... svaka čast

    avatar

    17.06.2006. (20:42)    -   -   -   -  

  • djevabajna

    ja pametnija! prosim lepo ak ne bi bio problem vako neki post i za hrv-ostrelija.. zavaljujem.

    avatar

    17.06.2006. (23:57)    -   -   -   -  

  • music_girl

    cool blog, posjeti i mene

    avatar

    18.06.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • fidel

    :) eto nam dana D!

    avatar

    18.06.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    @ pavisa - da, a ko bude travu kosil s trimerom i kosilicom u međuvremenu i da ne nabrajam kojekaj ? Neko treba i delati nekoga vraga. Nije natipkano pedeset tisuća reči nego malo više od dvije tisuće. A kad mi budeš dostavil CD Dravskog vtoplenika ? @tea - Što ili tko ti se točno sviđa ? Čitanje dugih pasusa ? @borut - Riječi ti se pozlatile i ostvarile. No... @big bitch - a, eto, kažu da nije dobro potiskivanje bilo koje vrste i da treba to iz sebe ''ispljunuti''.@ djevabajna- *sing* o- dje-vo baj-na u tu pre-kra-snu noć, tvoj dra-gi zvi-jez-da sja-jna, re-ko' je da će doć' *sing* Ovaj report o Japanu i nama se može reciklirati ( eco je friendly ) i za Australiju, to ti je kao u špranci koju imaju službenici organa državne uprave ( grb, klasa i urbroj ) pa onda samo mjenjaš datum, imena stranaka i neke sitne finese. Umjesto Nakamura, napišem Cahill, umjeto Zica Hiddink, i tak dalje. Jedino bih htio da se za malog Kranjčara malo pomakne neki novi moment.

    avatar

    18.06.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    e, uveselija si mi dan s ovin japanskin imenima. Jedva čekan da popodne Pršo pošalje Prijateljstvo i Uvijek vedrog po ćevape i uvali ga Živahnosti kroz noge. Poslje toga ni Izvanredan čovjek, ni Blagoslovljeni junak neće imat šanse s nama :-)

    avatar

    18.06.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • paviša.

    haha, si me videl kak sam vredan bil ;)
    za cedeja javi dok ti paše i gdi ti paše da se vidimo, verujem da ti imaš trenutno manje vremena od mene, pošto je moj ljetni odmor počel. broja moba znaš pa javi ;)

    avatar

    18.06.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • djevabajna

    o pa ti umeš i da pevaš, i to lepo pevaš..;) a za tekmu - e pa jebiga. i jel ima opće sad šanse za nas? imaa liii nade za naaaas? kaj ak npr. pobijedimo osije sa kajaznam 3:0, ha,ha?

    avatar

    18.06.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  • hajduk-torcida lives 4ever!!!

    SUPER TI JE BLOG

    avatar

    18.06.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Svi nekaj o tom nogometu pričaju, pa kaj se to događa, nije valjda nekakvo svecko prvenstvo ili kaj?

    avatar

    19.06.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • |.Dead.Skin.Mask.|

    ma ne, ne... utakmica je bila pljuga... užas mislim... Cico budala stavio Klasnića debila u igru, koji je imao 3 prilike da zabije gol, a on ih popušio, i onog svog glupog sina Niku, dobro ajde nešto se i pokazao, umjesto BOŠNJAKA MODRIĆA I OLIĆA koji su, pazi, cijelo vrijeme bili na klupi... pa rekoh: daj se ubij... nije normalan... a kad su ta trojica ušla napokon unutra, čovječe, pa rasturali su... užas... ali onaj Klasnić je u igri protiv Japana, ma i protiv Brazila, bio baš pravo smetalo... više je donio štete nego koristi... mislim štete... nije trebao ni ulazit u igru kad nije ništa ni pomogao... niti doći u Njemčku... trebao je ostat u Zagrebu lijepo i mir Božji... koliko je prilika upropastio... užas... samo smo mogli sjest i plakat... ma ni Cico nema pojma... tulipan... da je Ćiro to držo pod uzdama bilo bi već nešto, definitivno... a Srna... jao meni Srna... jedanaesterac promašio... umjesto da je onu loptu napucao ko čovjek, da povuče i onog malog Japanca u gol, on je to lijepo lagano i smireno... pa rekoh: eeeeeeeeeejjj... ma katastrofa sve u svemu... evo jučer Brazil:Australija 2:0... toooo... tak se igra... sve smo izgubili i još nam samo fali i da u četvrtak popušimo i od Aboridžina... a tak će i biti, ako neće, e... kad onaj Cico nema pojma... sve kvalitetne igrače ostavi na klupi... ma... ići ćemo u četvrtak kući... al... još je sve moguće... ae pozdrav...

    avatar

    19.06.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    @ nesvrstani - Izgleda da se Uvijek vedrom i Prijateljstvu nisu dopali ćevapi na Pršinu preporuku pa je pred japanskim golom dominirao kompletni sushi ( japanska riječ za sušu ).
    @ paviša - Bum okrenol broj , ali Tele 8 nema direktnu vezu do Coolnovca jer su ovi kaj čiste na Peskima presekli kable. @ o gdje si djevo bajna - ruu-uuu-žoo, roži mucice, sve sam suze...Viš da znam i na australski. Zapravo sam bio jučer jako staložen u vrijeme i poslije tekme. Nije veliki frks. Za Nas još ima nade. Jebiga sad, nije išlo. Osije dobivamo da će to biti milina za gledati.
    @ anna- Koliko tih Ana hoda po kugli zemaljskoj ? Voliš CAPS LOCK funkciju na tipkovnici i pisati velikim slovima ?
    @ z.l.e.v.A.n.k.a - Svjetska prvakinjo u zlevanju, upravo je svecko prvenstvo do siječnja mjeseca 2007. A nakon toga slijedi svecko prvenstvo u boćanju i kajaku na divljim vodama.
    @metal_militia: Upravo si rekao neke od stvari koje se ni Drago Čosić nije jučer usudio reći. No, nije potrebno paničariti sada. Nije tak loše kak se nekima čini. Znaš ti kaj znači igrati na de facto 40 stupnjeva na terenu iznad kojega je stakleni krov ? Cico je dobar trener i bez obzira prošli ili ne, bude ostao takav.

    avatar

    19.06.2006. (20:34)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Ana je jedno vrlo rijetko i egzotično ime. Tek tolko da znaš.
    Isuse, znači ipak je prvenstvo? A bilo mi je malo čudno kaj tam gdi se kupuju materijali ima samo kockastog, crveno bijelog. I neko veliko platno u centru i ljudi se skupe pa nešto viču, svi u kockastom.. Mislila sam da su se zarazili ko u Batmanu, kad je Jocker onaj neki lak za kosu jebavo po gradu i svi dobili jocker usne.. samo kaj su tu svi dobili kockice. I cool colu. Ono, dijelili su. I ja dobila kul kolu, al to zato jer sam kul.

    avatar

    20.06.2006. (00:47)    -   -   -   -  

  • ...daychi :)

    ei..ovo si super napisal...sam da su još naši i pobjedili..bilo bi bolje..pozz

    avatar

    21.06.2006. (13:39)    -   -   -   -  

  • U svemirskim prostranstvima

    "No, Brazil , baš kao ni mi - neće osvojiti prvenstvo" kazao si 17. lipnja, a jučer se tvoja prognoza i ostvarila

    avatar

    02.07.2006. (08:21)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    @ z.l.e.v.A.n.k.a.- Ana je jedno sprijeda i straga dobro ime i jednako dobro zvuči. Ane su uvijek special ;D Za one koji neznaju, vidi iz priloženog Zlevin blog i sve će biti jasno :)) Bila si u prodavaonici tkanina ? Čime si , dakle, naumila zaposliti svoju omiljenu krojačicu ? Koji kroj i tak o to... @dajČika... - E Čiko, da je bilo Zagora pobjedili bi. Pozdrav Darkvudu. @ andromeda - Nekako se osjetilo gledajući i analizirajući Brazil u prvim utakmicam da nisu ekipa za najveći domet . Nije to dream team, osim po imenima i manekenima. Sljedeće jutro u 06,25 prolazi pokraj zemlje asteroid 2004 XP14 pa stoga pazi glavu na otprilike 432.000 km od zemlje ;)

    avatar

    02.07.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    iako sam cijepljena na nogomet, otkako čitam blogerske postove na tu temu, počinjem se kolebati, izgleda da mi rušite imunitet.;))

    avatar

    12.07.2006. (11:11)    -   -   -   -  

  • željana

    e ovako: vi tim hakanjem hrvatske nogometne reprezentacije samo pogorsavate situaciju.hakate kranjcare i nazivate niku debelom svinjom....pa normalno da covjek se ne moz skoncetrirat na igu kad mu vi s tribina govorite "SVINJO DEBELA" kakvi ste vi navijaci umjesto da navijate za repku vi hakate njezine igrace bas ste niđe veze

    avatar

    20.07.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • U svemirskim prostranstvima

    hm da, pazila sam da mi taj asteroid kroz krovni prozor ne tresne ravno na glavu

    avatar

    25.07.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    Pozdrav ljudi. Zatvaram dućan do daljnjeg.

    avatar

    13.08.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Why?!?!?

    avatar

    13.08.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    Draga z.l.e.v.a.n.k.a., situacija je takva. Poz i * mah-mah *

    avatar

    14.08.2006. (18:28)    -   -   -   -  

učitavam...