Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • M.

    Žuži rocks. BTW, mislim da su joj vile od (bivsih) muzeva ;)
    A valjda je i ova generacija u repki ima naziv vatreni. A zasto ti se obracaju s rešpektom? moj pokusaj odgovora kao polu-upucene: Gle, igrali smo s Brazilom, x-terostrukim svjetskim prvacima, a iako smo izgubili 1:0, igrali smo jako, jako dobro. Mnogi kazu i bolje od Brazila. (Naravski na to se nadovezuje da je bilo malo srece, ovoga ili onga, sigurno bi pobijedili - nerviraju me takvi komentari, sve 5, ljepota igre i to, ali u sporu rezultat only counts).

    Danas je neradni dan i blagdan u RH, Corpus Christi iliti Tijeovo. Mislim da je danas prvi pravi vruci ljetni dan. Konacno. Fala nebesima kaj imam klimu doma. ;)

    Slavim rodendan u petak. Jako ces mi nedostajati. A i ne samo meni. Zanimljive su te proslave rodendana. Okupis oko sebe drage ti ljude i tocno vidis i znas tko su ti pravi frendovi a koji imaju samo lazne maske na licima. (Hm, prestajem sad pisati jer cu zabrijati - pripisi to THE danima u mjesecu, pako me šora)

    Zavidim tebi i Kovrcavoj Sue. Nazalost, mog pohoda u RF nece biti...

    E da... dajes u svim ovim zapisima neku Russiju noire... Sjetim se James Bond 007 filma - From Russia with love - kaj je s tim? Kaj je s tom slikom?

    E da, stara moja, koncetrzi, konzerve, pijani ljudi u vrtlozima raznih nesuvislih emocija - nie ti to samo Piter... Takvu ama bas istu sliku u zarebu ja vidjeh mozda i previse puta... To za utjehu mozda a mozda kao i dokaze selektivnosi percepcije nase i dokaz da nema jedne i jedinstvene slike svijeta...

    Zabrijah svasta u ovom konfuznom komentaru. Anyway, nice talking to you, stay cool... Pusa

    BTW, na koji slogan socijaldemokrata si mislila?

    avatar

    15.06.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • pipi_piaf

    Hej,

    ne vidim ja tu neke velike konfuzije: žuži rocks, tijelovo, proslava roćkasa, the days... jedino s jamesom ne znam što bih. sve ostalo je k'o po urici:)

    Socijaldemokrati - svima, a ne samo njima... sjecas se, jos je u prozorcicu naseg lifta?

    moram pogledati jamesa, a ti moras uzivati na rockasu. opustiti se i brijati da su svi tamo s tobom baš zato što te beskrajno, beskrajno, čisto i nevino vole! tako to MORA ići.

    falit ćete mi...
    pusa

    avatar

    15.06.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  • maslina

    m. Oduševio me ovaj tvoj posljednji komentar, tj. odgovor na komentar ... tako t MORA biti!
    Zaista: možemo li doista znati što drugi stvarno misle, osjećaju, jesu ...? Imaju li masku ili su bez "obrazine"? Sigurno ne, preostaje nam samo nagađati, pogađati ... a tu je uvijek velika vjerojatnost da ćemo pogriješiti. Zar nije onda uputnije, mira vlastitoga radi, ponašati se u skladu s tvojim savjetom. Pa čak ako i nije tako, nama je bolje (a i ne košta, posebno uz svijest da možda griješimo). I tako, da smo odabrali drugačije uvjerenje, pretpostavku, pogađanje, opet bi moglo biti pogrešno. Isto je i s vlastitim djelovanjem. Logično je da želimo, vrlo često uskladiti svoje djelovanje s drugim, okolinom ... iz razno raznih razloga, posbno u situacijama kada je nama samima svejedno hoćemo li ovako ili onako. Ali mi nikada sa sigurnošću ne možemo znati što netko očekuje od nas, pa čak i kada nam kaže (Je li rečeno "zaozbiljno" ili je rečeno npr. stoga što se misli da mi to želimo čuti, ili ...). Slično je i kada želimo postupiti ispravno, posebno u odnosu na drugoga. Tko je taj tko prosuđuje da je nešto ispravno, dobro ... (a u Boga ne vjerujemo)? Jedini kriterij ispravnosti, ugode, zadovoljstva, mira ... postajemo sami: ne znamo sigurno hoćemo li drugome udovoljiti, što očekuje od nas, nismo sigurni hoće li to doživjeti dobrim, hoće li mu/joj pružiti zadovoljstvo itd. itd. Jedino sigurno što znamo jest to da li je nama zadovoljstvo, da li je po našoj "vagi" ispravno, nama ugodno itd. itd. "Postoji zvjezdano nebo iznad mene i moralni zakon u meni" ili "Čovjek je mjera svih stvari".
    Uh, kasno, i dalje ratujem s vremenom, a odoh ...
    Uživajte zajedno (konačno, izgleda, shvatih tko je kovrčava Sue), i daleko jedni od drugih.
    Zagreb, Peterburg, stadioni, oni, mi ... - ma sve to opet dođe na isto.
    A otkad ti postade vatrena?
    Velika pusa x 3.

    avatar

    18.06.2006. (01:18)    -   -   -   -  

  • pipi_piaf

    hej,
    ma uvijek sam ja vatrena... samo mijenjam ono za što sam vatrena, hehe:))

    pusa

    avatar

    22.06.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...