Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Rock`n`Roll je život moj

    Pobornik sam mišljenja da "Time" ne igra nikakvu ulogu, koji puta je dovoljna i sekunda da osjetiš vibru i evo "problema" (slatih ili gorkih-pitanje je vremena i tu tek vrijeme igra ulogu."
    Mali uvod, da izbjegnem eventualne neugodne komentare, za mene glazba nema granice i bez obzira dali pojedini članovi benda su ili su bili politički angažirani, možda neki i protiv Hrvatske u nekim prošlim vremenima, ja samo slušam glazbu, sve sam ovo napisao da bih mogao završiti ovaj komentar, naime jako mi se sviđa pjesma u kojoj stih ide ovako "volim, volim, volim žene ali malo manje one vole mene, zaljubim se pet, šest puta u roku od tri minuta......"

    avatar

    23.05.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • kontesa nera

    Mladi gospodine svaka čast. Često me napadaju jer još uvijek slušam stare stvari "Riblje čorbe", a i par novih. U svakom slučaju odgovara mi i njihova glazba i riječi.
    Što se tiče zaljubljivanja, možeš osjetiti vibru već u prvoj sekundi poznanstva, možeš, ali to je kao šibica, bljesne i ako njome ne potpališ drva nema vatre na kojoj se možeš grijati, ali ako vatru uspiješ upaliti, opet ovisi o drvima kako će gorjeti i kako dugo se gasiti kad ju prestaneš održavati.
    Pozdrav

    avatar

    24.05.2006. (06:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...