Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • metalka

    hey! fora poruke!

    avatar

    21.05.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • kontesa nera

    Inače, majčinska ljubav jedan je od najjačih oblika ljubavi, ali kako je svaki čovjek i svaka žena jedinka za sebe tako je i intenzitet majčinske ljubavi negdje jači, negdje slabiji. Mislim da to ovisi o tome koliko je neka majka zaokupljena sama sobom, jer što smo više zaokupljeni sobom imamo manje vremena za druge pa i za djecu. Kako ni u čemu ne treba pretjerivati, najbolje je ako nađemo sredinu (što je jako, jako teško). Usput mladi gospodine oduvijek sam voljela Pismo majci (Jesenjin), pa bi se ti mogao osvrnuti malo i na odnos djece prema majkama. Nadam se da ćeš na tu temu nači isto tako puno citata.
    Pozdrav

    avatar

    22.05.2006. (06:07)    -   -   -   -  

  • yoko

    Hvala ti gospodine Rock'n'roll na iscrpnoj i dobroj temi. Vladaš još uvijek, majstore...

    avatar

    22.05.2006. (19:04)    -   -   -   -  

  • nat

    ovi tvoji aforizmi su baš super, nad nekim se treba i zamisliti. nadam se da nam spremaš još toga!

    avatar

    22.05.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • ljubav se ne gleda očima, već dušom!!!!

    eej prvi puta sam na vašem blogu, pa vas sadasmao pozdravljam...=)

    avatar

    23.05.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • Rock`n`Roll je život moj

    Neznam "Konteso" dali ću tvojoj želji moći udovoljiti, jedino što obečajem pretražiti ću sve svoje zabilješke, a one se istini za volju (nažalost), nalaze od garaže, podruma pa sve do potkrovlja kuće, zadnjih 10-15 godina stalno sebi govorim daj to sredi,stavi sve to na jedno mjesto, ali kako to obićno biva uvijek ima važnijih stvari od toga ili se jednostavno nema vremena. Osim toga ne sječam se da sam naišao da je netko komentirao ili izrekao kakvu mudricu u odnosu "Djece prema majkama", jer o djeci najčešće brinu prvo roditelji, zatim učitelji pa kasnije profesori, a i dosta ćesto policajci. Nitko od gore navedenih "dušobrižnika" ne daje izjave i ne bilježi što su djeca rekla za svoje roditelje (majke).

    avatar

    23.05.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • yoko

    Pa eto, sad ne možeš bar reći da si nezaposlen. Ipak, ako i ne nadješ, svejedno ti zahvaljujem na trudu uloženo i u ovo što nam dijeliš...

    avatar

    23.05.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • kontesa nera

    Mladi gospodine, to je bila samo moja ideja, a ne želja. Mislim da bi bilo zgodno vidjeti takve citate. Znaš možda koji puta u Zagrebu treba slušati u tramvaju mlade i imaš odmah za dvije kolumne a ne jednu. Koji puta je to jako simpatično, a ponekad....Bože sačuvaj.
    Pozdrav

    avatar

    23.05.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • Rock`n`Roll je život moj

    Ideja o tramvaju je odlićna, samo ima jedan mali,mali problem......tako se rijetko vozim tramvajem da bi mi trebalo nekoliko godina za jednu kolumnu, ali pronašao sam aforizme o djeci pa će to biti uskoro jedan od nastavaka "R`n`R- SPECIAL EXTRA"
    "Bože sačuvaj" - meni najbolji naš markentiški dvojac, posebno cjenim njihov rad u izradi omota CD-a, a dobitnici su mnogih međunarodnih nagrada za plakate....i još puno toga.Da se zna.

    avatar

    23.05.2006. (20:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...