Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ////PC FILEZONE\\\\

    webmasteru, provjeri si e-mail, i javi svoje misljenje.. I da, posjeti moj blog, naci ces dosta zanimljivih stvari.. vjerujem da bi ti mogle dobro koristiti... Pozdrav!

    avatar

    12.05.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • pesimist

    Uz dužno poštovanje prema žrtvi koju je dao Domovini gospodin Klarić, nisam primjetio da je itko od televizija ili novina pokušao kontaktirati gospođu Ceciliju Krstić, suprugu pokojnog gospodina Krstića koji je bio vlasnik stana, kao bivši kadar JNA.Radi se o tihoj ,pristojnoj i lojalnoj obitelji.Gospodin Krstić je od silnih stresova i šokova zbog brutalnog izbacivanja iz stana teško obolio i u tuđoj kući i prilično siromašan umro.Njega su razvlastili zbog toga što je bio po nacionalnosti Srbin, a nitko nije uzeo "olakšavajuću" okolnost da je gospođa Cecilija Hrvatica,vjernica i poštena građanka Hrvatske.Ako ovo čita netko od novinara televizije ili novina mogu gospođu Ceciliju Krstić pronaći u Ogulinu na adresi Stara cesta(kod benzinske pumpe) i uvjeriti će se u jednu ogromnu tragediju koju je ta prekrasna obitelj doživjela.

    avatar

    12.05.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • stvarnost je fantastičnija od svake literature

    u ovih 16 g. država ili stranka su uspostavili takve društvene odnose gdje smo svi ili skoro svi postali klijenti države ili te stranke.Klijenti u smislu koji je i nastao prvi put u republikanskom Rimu gdje su patriciji na vlasti uzimali pojedine plebejce u zaštitu a za protuuslugu su ovi prvi uvijek mogli računati.E tako je i kod nas razvijana klijentelistička država;"a što je meni država dala"? tako se pitaju mnogi koji smatraju da su malo dobili.
    Kad čitam komentar PESIMISTA moram se toga sjetiti.

    avatar

    14.05.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • Bosko

    BLOTI JE DOBAR ALI NEKE VJESTI JE BOLJE DA NISI NAPISAO

    avatar

    30.05.2006. (14:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...