Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Roc`n`Roll je život moj

    Ja mislim da je način izražavanja bitniji nego slika,što je slika-vanjska fasada,što je ispod fasade-to samo Bog zna,koliko puta ste vidjeli kuću sa lijepom fasadom a neznate dali je u kući parket ili zemljani pod,zato u svim tim komentarima i E-m. porukama treba tražiti nešto između redaka,kad to pronađeš i osjetiš nekakvu "vibru",javi se i oćekuj odgovor,ako odgovor stigne to je rješenje svih tvojih problema a slika,slika je najmanje važna,ona dolazi na kraju i ma kakva bila nemože više poljuljati a ni pokolebati tvoj odabir,jer ono iznutra je puno važnije nego ono izvana.

    avatar

    07.05.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • yoko

    Mislim da si tu možda djelomično u pravu. Al shvati da je recimo i ta neka kemija na pogled takodjer jako bitna.. da ne govorimo o ljubavi na prvi pogled (ako netko još i vjeruje u to...)

    avatar

    07.05.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • nat

    mislim da se i preko neta može osjetiti da li postoji neka kemija, a ne samo uživo. stvari se jednostavno poklope ili ne, bilo uživo ili virtualno.

    avatar

    07.05.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • kontesa nera

    Stvarno moram razmisliti o tome što si napisao. Sada sam umorna za to.

    avatar

    07.05.2006. (19:25)    -   -   -   -  

  • Rock`n`roll je život moj

    Ljubavi na prvi pogled više nema ni u knjigama,ni u filmovima,a kamoli u stvarnom životu,ljubav na prvi pogled ti je kao traženje princa-princeze na bijelom konju,kasnije princ-princeza nestane a konj(kobila) ti ostane,sada će se "netko" javiti i napisati "nijedno pravilo bez izuzetka",TOČNO ali dali si baš ti ili ja predodređeni za taj izuzetak.Mala opaska na jedan komentara - ako netko zbog umora u nedjelju u 19.30 h nemože razmišljati mora da je proveo ludu subotnju noć,baš mu zavidim na slatkom umoru.

    avatar

    07.05.2006. (21:49)    -   -   -   -  

  • yoko

    Ahm... na koga ciljaš sa ovim zadnjim??

    avatar

    07.05.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • kontesa nera

    Ljubav preko interneta........a što je to drugo nego ljubav preko pisama, kako se to nekada radilo. To nije ništa novo. Nekada je u svakim novinama bila rubrika "pišem-piši", sada je to samo malo ubrzano i ne mora se čekati tjedan dana na poštara. A dileme oko toga da li je netko ljubav našeg života postojala je uvijek i postojat će. Da bi se zaljubio u nekog potrebno je da ti on nečim takne dušu. To ti dođe kao mala iskrica, recimo opušak od cigarete bačen na suho lišće u šumi. Nakon toga ovisi o daljnjoj komunikaciji ili susretima, ponekad nastane požar koji pohara sve i ostavi pustoš, a ponekad se ne dogodi ništa. U svemu tome uopće nije bitno da li ćeš nekoga sresti preko ekrana, putem pisma, na ulici, kod prijatelja. Ljubav je lijepa, u životu voliš više puta i svaki put na drugi način i svaka je neponovljiva. Od ljubavi ne treba bježati pa makar misliš da će boljeti, znam iz osobnog iskustva. Ja sam zato za ljubav. Neka se desi bilo gdje, samo neka se desi. Neka traje koliko traje samo da je osjećaš, neka i boli ali možeš reći bilo je lijepo. Najgora stvar u životu je vezati se uz nekog zato što smatraš da bi mogla živjeti s njim. Dakle ja sam za ljubav preko interneta. I na kraj imam i ja jednu malu opasku na jedan komentar - zavidnost i nije neka vrlina, a noći mogu biti lude i slatke na različite načine.

    avatar

    08.05.2006. (06:12)    -   -   -   -  

  • kontesa nera

    Šaljem jednu pjesmicu. Mome zlatu Nebo je danas tužno Kao i ja I skriva suze iza vjeđa oblaka Kao i ja. Ne smije se sunce danas A ni ja, Ne pjevaju čak ni ptice A ni ja. Svemir tuge u mojoj je duši Jer ti nisi pokraj mene.

    avatar

    08.05.2006. (06:25)    -   -   -   -  

  • Rock`n`roll je život moj

    Kada čovjek nebi imao mana već samo vrline,nebi bio čovjek,baš me zanima što bi bio? zna netko? ja stvarno neznam.(lijepa pjesma,baš je lijepa)

    avatar

    08.05.2006. (08:41)    -   -   -   -  

  • yoko

    Da, ljudski je griješiti.. svaki od nas ima mane i vrline (osim mene - šala!), da ih nemamo bili bi vjerovatno strojevi, programirani samo za jednu ili dvije stvari, jer ipak perfektnost ne može biti na svim poljima...

    avatar

    08.05.2006. (17:53)    -   -   -   -  

  • kontesa nera

    Mane, hm, nemam ništa protiv nekih mana i neke vrline su naporne.
    Drago mi je da se nekom sviđa moja poezija.

    avatar

    08.05.2006. (19:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...