Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mirko Fodor

    ako su dobili racun .. ocito je da ce platiti i PDV i porez na potrosnju od koliko ono ... 3 % .. znaci 25% :-) Policija je drzavni organ i u interesu je da dobe lovu ... a ovi mamlazi bi trebali paziti na svoju lovu prije nego ju potrose na nesto sto ipak po njihovom sudu ne vrijedi toliko. :-) Sve u svemu igre za malu djecu ... dok normalne ljude u to ne mjesaju jos je dobro ...

    avatar

    03.05.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • opservatorij

    ne samo to, nego u slobodnoj imaju besplatnu promociju. slobodna tako piše da su tamo cure sretne, zadovoljne i da dobro zarađuju. odvratno.

    avatar

    04.05.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • carevna

    ma nije to jedini takav slučaj, čo moj. dobro je poznato da oređene osobe u našoj divnoj zemlji imaju itekakav poseban tretman. ćuj, pa nemaju panduri baš veliku plaću. a ovaj Igor mi je stvarno počeo ić na jetra! i kako kolege iz Slobodne uopće imaju želuca i nerava pisati ono što im je rečeno? zašto tu nisu malo zagrebli ispod površine? ma joj kako me neke stvari sve više frustriraju iz dana u dan!!!!

    avatar

    05.05.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • SEVE FUN PAGE

    Daj se molim te malo osvrni na Bandićevu najavu monopoliziranja oglasnog prostora u Zagrebu, i to ko bi rekao baš na predizbornu godinu... kako se lako može rezervirat oglasni prostor po potrebi :)

    avatar

    05.05.2006. (13:14)    -   -   -   -  

  • Mirko Fodor

    Bandic ide iz anarhije u monopol :-)

    avatar

    06.05.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...