Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • astro-riba

    Tako je i meni jedan forumaš tvrdio kako je Robi bio u "Legiji stranaca" i da on to zna iz pouzdanih izvora kao i to da je on kriminalac. Čim sam mu spomenula da je Robi pisao o beskućnicima više se nije ni oglasio.

    avatar

    28.03.2006. (19:29)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Pisao sam ja prije njega o beskućnicima - još 1995. u Milčecovom "Zagrebačkom trgu". Eno ti Milčeca na blogu, pa ga pitaj! Pa kakve to veze ima s tim kako ja sam sebe vidim, kako me doživljavaju drugi, a kakav sam zapravo?

    avatar

    28.03.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • Devmapall

    Jednos su istočnjaci sanjali... da bi zaspali...

    avatar

    28.03.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • Nemam nadimak !

    Sve su ti to totalni bezveznjaci ! Benko je jedan sasvim prosjecan krim. policajac, koji u ovoj "podjeli snaga" ispada vrhunski. I ne brini nije on napustio Agrokor, razliku place mu Agrokor i dalje isplacuje, odnosno isplatio mu je, a Ivici je pet bolje da ga ima kao ravnatelja nego kao nekakvog sefa osiguranja kod sebe (tragikomicno je gledati Benka kako pokusavati kopirati Todorica: ponasanje, frizura, hodanje i sl.) ! Jadnik Kirin je zalutao, pokazao se kao potpuno nedorastao za ovaj posao, ustvari pokazao je i svakim svojim nastupom u javnosti pokazuje koliki je kreten, a strahovito se boji smjene, pa plazi po sjedistu HDZ i upucava se ljudima i maltene moljaka, kako bi se utjecalo na Sanadera da ga ne smijeni. A, ustvari treba Sanadera kazniti (ne znam kako) sto je uopce dopustio da mu podvale tu budalu i da ga postavi za ministra ! Karamarko, k'o Karamarko totalni diletant koji je katastrofa za tajne sluzbe, ali kada to odgovorni uvide (ako se to ikada dogodi) biti ce vise nego kasno, jer je vec i sada prekasno. U prijedlogu "njegovog" zakona ima toliko idiotarija, koje ce eto izgleda ipak proci sto nije ni cudo kada se tom problematikom bave Jarnjak, Lucin, pa ako hoces i Pivcevic i sl. genijalci ! Jel' ti dosta ?

    avatar

    29.03.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  • Vanstranacki zgubidan

    Kirina je trebalo odmah potjerati cim je u svom prvom javnom nastupu rekao da ce izvrsavati i provoditi politku HDZ-a !.Je da se blesan zaletio i zaj...., ali.....to je to !

    avatar

    29.03.2006. (00:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...