Komentari

starwarsfan.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Stripovi Igre TV...

    Ja ću ga nać makar mi bilo zadnje... Jako dobar prijevod... Svaka ti čast... Šteta kaj je prešo na "svijetlu" stranu na kraju... Trebo je ostat Sith Lord... Moć je u tami... May the force be with ya man...

    avatar

    28.03.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • Starwarsfan

    Nije prijevod, već praktična primjena dosad naučenog SW gradiva!

    avatar

    28.03.2006. (20:54)    -   -   -   -  

  • Devmapall

    Otrgni se od tamnog vrata, skini glavu!

    avatar

    28.03.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • Devmapall

    Ono o Chewbaki sam sigurno pročitao na nekoj HR Star Wars stranici mislim da je to bilo na http://www.moscroatia.com/ Jesi siguran da se ne igraš copy-paste-a! (u tom nema ništa loše)

    avatar

    28.03.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • Devmapall

    Pa dobro, očigledno ti je http://www.moscroatia.com/ ili neka slična glavni izvor informacija u koje ubacuješ malo svog personality-ja. Ali si se jebeno potrudio da sve te informacije strpaš na blog+odlično izgleda.

    avatar

    28.03.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • Starwarsfan

    Činjenice su činjenice, priča je priča, nemože se promjeniti, kakva je u orginalu takva se mora i napisati, ALI, sličnosti u tekstovima ima (kao što ima na cijelom netu, što je vezano za SW, jer nemože biti drukčije, nego što priča nalaže), ali nije prepisano, uostalom, nađite na mosu i vamo pa usporedite, 100% je razlika! Neda mi se više o tome pričat, 100 puta sam to objašnjavao, i već me boli glava kada čujem nekog da mi govori kako je ovo copy/paste! sramota!

    avatar

    28.03.2006. (23:52)    -   -   -   -  

  • Stripovi Igre TV...

    Ja ti vjerujem Jedi Masteru Starkiller... Ja ZNAM da se ti trudiš i da ne juzaš copy/paste metodu... A to znam kako???? To je tehnika koja potječe iz Sithovskih redova... Jedajima je zabranjeno to radit... Inače ih izbace iz reda... Sretno sa blogom i dalje... May Da Force Be With Ya Man... ( Jamaican style ) MDFBWYM

    avatar

    29.03.2006. (21:09)    -   -   -   -  

  • Devmapall

    Pa gledao sam i oustalom nemože biti različito 100% kad je ista tema. I jebiga što si to objašnjavao 100 puta, nisam vidio objašnjenje. Da sam ga vidio nebi te gnjavio. Gle znam da s neta upijaš informacije te ih pišeš na blogu (to sam u neku ruku i prije reko). No na tvom blogu se lakše snać nego na nekim SW stranicama. Svaka čast! Sramota? Haha. Ma ne nije stamota, sramota bi bila da kažem SW SUCKS!

    avatar

    30.03.2006. (02:41)    -   -   -   -  

  • Devmapall

    I reci mi još nešto(ako znaš). Kako to da je na "Midiklorijanskoj SW listi" Anakin prvi, a na "20 Najmoćnijih jedija svih vremena!" Luke Skywalker prvi!? Uvijek sam mislio da se Midiklorijani s koljena u koljeno povećavaju, pa sam mislio da Luke najžešći. No ovako gledano, Lukeovi potomci će biti sve slabiji u sili, dok je u potpunosti ne izgube. A Luke je križana forceusera i notforceuser-ke pa možda se zbog toga broj midiklorijana smanjio u odnosu na Anakina? Možda da bi broj midiklorijana rastao, trebali bi se križati dva forceusera? Daj molim te obijasni ako znaš!

    avatar

    30.03.2006. (02:50)    -   -   -   -  

  • Starwarsfan

    Sve ti je to relativno, nema nekakve matematiče sigurnosti o broju midiklorijana kod djece forceusera a ni kod mješanih!

    avatar

    30.03.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  • Stripovi Igre TV...

    Devmapall sve je to relativno ( pogledaj teoriju relativnosti od Einsteina )... može ti mama biti Xio Jade ( moćnaaa Sithinja ) i tata Darth Sidius ( moćniiii Sith ) al moš imat užasno malo midiklorijana.... to sve odlučuju sila ( ona bira ko će imati puno tih zrnaca u krvi... izabrala je da Revan bude skoro jedan sa Silom.. da se Anakin rodi bez da ima tatu uopće.. ) I hope u get my point man... May da force be with ya all...

    avatar

    02.04.2006. (11:37)    -   -   -   -  

  • universe_lady

    imam odgovor na pitanje kako je na midiklorijanskoj listi anakin prvi aa na listi jedi/a luke: ja mislim da je to zzato jer: luke nije nitio jednom presao na dark side,dok anakin jest,a tyo nista ne moze popraviti.Anakin se izgubio kao jedi u mracnoj strani i to mu je narusilo jedijsko mjesto,hehehe... by the way,ovo o revanu nije prijevod...Mislim...jer i ja to znam,a saznala sam tro kroy Star Wars The Knights of The Old Republic,i Star Wars Kotor....hehehe... Revan mi je odlican....heheh.... ajde uzivaj.

    avatar

    03.04.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • Blažević

    stari, stranica ti je fenomenalna, ja san također veliki fan star wars, a najdraži lik mi je obi wan kenobi, svaka čast, čujemo se

    avatar

    06.04.2006. (16:44)    -   -   -   -  

  • deckardov zadnji run

    zato postoji ufanje o kotoru 3

    avatar

    11.04.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • deckardov zadnji run

    p.s. genijalan blog, prvom prilikom ću ga staviti u favorite, neka sila bude s tobom

    avatar

    11.04.2006. (08:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...