Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • O kakvim "poluinformacijama i izmišljotinama", "projektivnim značajkama i zlovolji", o kakvim "glavnim igračima" govoriš? Tko tebe jadnoga "napada"? Što te točno žulja, zloblogokrpiću? Napiši to na hrvatskom, kako bi se moglo razumjeti, a onda ćemo vidjeti... Jer, podvalice su ti bezveze, a ni rusizmi ti baš ne idu od ruke. Što se guraš tamo gdje ti nije mjesto?... (M.B.)

    avatar

    23.03.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • Nemam nadimka

    Taj Vukusic nikada nije bio djelatnik SZUP-a ! Dokumentaciju SZUP-a je pregledavao i uzimao kako mu se htjelo, zahvaljujuci svom mentoru Vukojevicu (a to dvoje su jedne od rijetkih osoba koje se nikada nisu smjele ni pribliziti arhivi SZUP-a, odnosno SDS-a). Legalitet su kao imali preko one idiotske saborske Komisije. No u svakom slucaju taj Vukusic nije smjeo dokumente koje je ilegalno zadrzao (usput i ucjenjivo masu ljudi, posebno u BiH) predati nikome, a kamoli nekakvim tuziteljima u Njemackoj (ipak on nije Mesic da dila dokumente kako mu se hoce !) i radi toga, da smo pravna drzava, trebalo bi ga uhapsiti, zatvoriti i baciti kljuc. Odnosno trebao bi nastaviti sluziti kaznu zatvora koju nikada nije odsluzio ! A osim toga taj ima jos grijeha, kao npr. otmica, iznudjivanje iskaza mucenjem, protupravno lisenje slobode i sl. Ovime ne branim Perkovica, ali kada se protiv njega postavlja jedan B.Vukusic, onda je to vise nego odvratno ! Savjetnik Tatalovic nije sin spomenutog Milana, ali nije ni daleko od tog svjetonazora ! P.S. Njemci (njemacke sluzbe) su mogli, da su ih bas posebno interesirali dokumenti SDS-a, doci do istih na puno drugih nacina (medjusobna suranja i razmjena podatka), a ne preko jednog Boze Vukusica, koji je de facto te dokumente ukrao i za koje kopije nikada nece moci biti sigurni da li su vjerodostojni ! ("..."cenzurirao 45 lines)

    avatar

    24.03.2006. (01:54)    -   -   -   -  

  • Nemam nadimka

    S obzirom da si cenzurirao kraj mog upisa, znaci da se slazes s napisanim ? Ili mozda ne, ako ne zasto ?

    avatar

    25.03.2006. (08:48)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Nemam nadimka, cenzurirao sam po pravilu da ne dopuštam prijetnje bilo kome. Što se tiče ostatka tvog upisa, rekao bih da nema mnogo razlike između Bože Vukušića i Franje Gorete.

    avatar

    27.03.2006. (12:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...