Komentari

klape.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ..capRi..

    Ovom popisu ja bih dodala jos musku klapu Luka! :)

    avatar

    27.03.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • luka ne postoji, tj. pretvorila se u volosko. volosko, prema nekim informacijama, nije niti djelovalo dvije ili tri godine, pa i nije baš jasno kako su to slavili 10 godina rada?! osim toga, čini se, da sadašnji članovi istoimene klape nemaju nikakve veze sa članovima klape volosko koji su postizali i zavidne rezultate svog rada.

    avatar

    04.04.2006. (07:39)    -   -   -   -  

  • Hrvatske klape

    Ovaj sastav m. klape Volosko je kvalitetniji od prethodnog što dokazuju njihovi nastupi na festivalu u Senju i Buzetu, a dobili su odlične ocjene na audiciji za ovogodišnji Omiš. Sastavi klapa su promjenjivi, bitno je da promiču hrvatsku kulturu i ime sponzora - grada. Prethodna klapa Volosko nije djelovala godinu dana jer toliko Grad ukupno nije financirao njen rad. U Mozartu je bila obljetnica 10 god. klapa u Opatiji a ne klape Volosko. Svaka klapa iz KZU Opatija kao sekcija može birati da li će djelovati samostalno ili kao udruga. To je odgovor na slijedeće pitanje istoj osobi.

    avatar

    07.04.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • klapa Volosko

    Članovi muške klape Volosko su:Marko Fortunato, 1. tenor,Valter Milavec, 2. teno,rNikola Ražov, bariton,Milan Lukić, 1. bas,Darko Matijašević, 2 basprema tome, nije istina da nitko nije stari član klape Volosko budući da sam ja (M. Lukić) počeo svoj staž baš u klapi Volosko u jesen 1999. na nagovor prijatelja D. Jurčića, tadašnjeg pjevača u istoj klapi. A o Valteru Milavcu ne trebam ni govoriti da je godinama pjevao u staroj klapi Volosko i pored toga što im je bio umjetnički voditelj. Bio je najveći solist u tadašnjoj ekipi i najveći "spiritus movens", tako da je neistina da nitko u sadašnjoj ekipi nije nikad bio član stare klape Volosko. S poštovanjem i iskrenošću,Milan Lukić

    avatar

    15.05.2006. (08:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...