Komentari

sex69.blog.hr

Dodaj komentar (53)

Marketing


  • Šatro Cosmo girl

    :D U vrijeme najveće slave spomenutog kluba - ja sam poslovno surađivala s istim gazdom. Niš ne pitaj. Najjača stvar je bila kad me je nazvao s mobitela iz neke birtije i počeo bahato otprilike ovo: "Ej mala, xy je. Iz Kissa. Ajde mi reci koliko bi koštalo..." Rekla sam"Krivi broj!" i poklopila. Sljedeći put je bio pristojan i persirao me.

    avatar

    21.03.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • vrtni patuljak u ronilačkoj opremi

    nisam mogla spati radi tebe! jel se onaj 'disko' kod miramarske kojeg si spominjal zval casablanca???

    avatar

    21.03.2006. (14:08)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    Satrocosmo - mi smo kolege iz branše ;) ha ha , je viđamo se na istim mjestima ;) pijemo jedni kraj drugih, i poznajemo iste ljude, no ja volim biti u sjeni. Oni koji visoko dižu glavu obično se lupe o strop. gazdi ime počinje sa "I" ;) chewbakkka - je je zaboravio sam Casablanca je bilo ime na početku... a što problem sa spavanjem? Bog čuva budale, pijance i djecu.

    avatar

    21.03.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • sandra

    dobro, isuse boze, u kaj se taj zagreb pretvorio, u leglo seljacina koji slusaju srpske narodnjake, fuj, fuj... daleko ce dogurati s takvim mentalitetom

    avatar

    21.03.2006. (20:27)    -   -   -   -  

  • Verona V

    Zaboravio si spomenuti da dotični Irenko ima i XL,caffe bar u Lučkom(u kojem spravljaju odličan Nescaffe od vanilije,ali ga poslužuju u šalicama od Arabesce).Nisam škicnula što piše tamo,ali na Boi uredno stoji neko drugo ime iza kratice vl. što nikako ne upućuje u poštenje dotičnog.Inače, za njega sam prvi put čula kad mi je jedan bivši pričao da on i njegovi imaju SUDSKI SPOR protiv I.-ja i njegovih! Cure koje su tamo radile (u Boi) su jednom dobile zadatak da skidaju rokove trajanja sa Jamaice kako bi on mogao dalje to prodavati i distribuirati.(Čula sam nešto da je on taj koji uvozi Jamaicu u Hrvatsku,ali to nije provjerena informacija.)Ah,svašta ja saznam kad guram nos gdje mu nije mjesto,što je česta pojava u mom kratkom životu.

    avatar

    21.03.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • Una

    Navodno je Bubi stradala u pravom pokolju. Pričalo se da je stari priklao nju i njenu majku, da je naišla sestra i i priklala njega. Bože dragi...

    avatar

    22.03.2006. (02:04)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    Verona_V - ti si neka novinarka ? jel radis u imperijalu? he he. ma puca mi dugme za njega.. Wendy- priča je strašna obiteljska tragedija u svakom slucaju, zasluzio je da ga se ubije kao psa...

    avatar

    23.03.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • rea

    taj smrad od Irenka vam uvozi JAMAICU od onog Albanca Sedolija koji je nedavno uhapšen u Rijeci zbog iznude 300 000 eura, a Sedoli je vlasnik tog smeća od JAMAICE.
    Irenko se bavi kamatarenjem i uvijek je vrlo usko vezan za sve poslove koji se sukobljavaju sa zakonom.
    Inače i meni se upucavao, ali sva sreća da sam upućena u djelovanja tog debila
    Ako vas još interesira mogu vam nabrojati konkretno

    avatar

    25.10.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • millena

    mene zanima reci...ja sam čula da ima full slatku ženu i dijete al da joj nitko ne bi volio biti u koži..baš me zanima jer ima netko kome se nije upucavao? :)

    avatar

    04.12.2006. (09:00)    -   -   -   -  

  • sponzoruša

    Irenko nema žene, ali ima brat ženu i dvoje djece i ljubavnica i sponzoruša malo više,,,,,jedna od njih je kćerka poznatog poduzetnika iz lučkog

    avatar

    19.12.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • simpa

    čekaj Irenko je onaj krupniji skoro pa čelavi šta je imao "kiss", a buraz mu je onak mršaviji , crni jel tak?

    avatar

    21.12.2006. (12:51)    -   -   -   -  

  • Moj nadimak

    Ljudi vi pojma nemate... kao prvo i osnovno Irenko nije bio jedini vlasnik Kissa, kao drugo taj pevaljka nije tamo ubijena, kao treće zatvoren je radi nekih sasvim drugih razloga.... jedino o čemu imate pravo jest to da je Irenko oduvijek bio i ostat će seljačina.... Nekada je to bilo odlično mjesto za izlazak, a onda kada je Irenko dofurao svoje ljude da unutra rade postalo je leglo isto takvih seljačina kao što je i on sam. Narodnjaci su prali svaki vikend, a drugi gazda se baš i nije slagao s time pa je došlo do raspada sistema

    avatar

    22.03.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • PANTERA

    'IRENKO? IMA DJECU CURICU I DEČKIĆA, A KOME SE NIJE UPUCAVAO NE POSTOJI TA!

    avatar

    30.11.2007. (01:08)    -   -   -   -  

  • PANTERA

    KATASTROFA IRENKO!REA ŠTA JOŠ ZNAŠ O NJEMU VIDIM PUNO

    avatar

    30.11.2007. (01:10)    -   -   -   -  

  • rea

    O Vulnetu Sadolliju policija također ima vrlo opsežne podatke. Sadolli, inače zvan Vili i Šeki, potječe iz mnogobrojne siromašne kosovske obitelji čije je izvorno prezime Sedolli. Početkom 80-ih Sadolli se u Rijeku doselio iz Prizrena, zajedno s braćom Allijem, Gjemalijem i Muhametom, a naknadno im se pridružio i Bekim, koji je 1991. preminuo. Sadolli je isprva radio kao transportni radnik, a 1986. je otvorio postolarsku radnju pod imenom Mr. Vylly. Tijekom 90-ih s Dervishijem se bavio preprodavanjem deviza. Već početkom 90-ih poslovanje je proširio, te danas osobno ili na suprugino ime ima u vlasništvu više poduzeća ili obrta. To su proizvodno-trgovački obrt Vylly, koji je sljednik postolarskog obrta, izrađuje ključeve i pečate te ima izdvojeni mini market Drugstore Vylly, tvrtka Nahrin, čija je glavna djelatnost ugostiteljstvo i mjenjačko-devizno poslovanje, a u njenom sklopu su i pizzeria Adriana u Rijeci, te noćni klub Adriana 2 u Bakru, te tvrtka Sedolli, koju je formalno osnovao Milorad Popović, a Sadolli ju je naknadno prebacio na sebe. Tvrtka Sedolli proizvodi i distribuira napitak Jamaica, proizvod dvojbenih sastojaka i namjene - reklamira se kao napitak koji sadržava ekstrakt marihuane. U sklopu tvrtke ima i salon ljepote Jamaica Sun, koji je nedavno temeljito preuređen. Policija sumnja da je Sadolli sredinom 90-ih, uz Dervishijev patronat, započeo poslove krijumčarenja narkotika. Uglavnom je djelovao prema inozemstvu, gdje su mu podršku pružale rodbinsko-prijateljske veze u Švicarskoj. Novac zarađen kriminalom investirao je u legalne poslove, a dio u obiteljsku kuću koju je sagradio na području Srdoča. Dio novca je koristio za kamatarenje.

    avatar

    14.03.2008. (00:24)    -   -   -   -  

  • Sirena

    Cure pazite sa tog Irenka. Totalni lažljivac. Sa po više djevojaka hoda u isto vrijeme. S jednom živi, s drugom se pokazuje vani. Znam curu koja je hodala s njim i pred njenim očima se upucavao drugoj, otišo kod te za stol, a svojoj curi je rekao da je to samo radi posla. Ova jadnica je to godinama trpila, a nije znala da zivi s drugom. Toliko je to prepredeno stvorenje. Navodno ima trajno zakupljene sobe u nekim zagrebačkim hotelima i tamo odvodi zenske.
    Budite oprezne i ne nasjedajte na njegove lažne rijeci. I brat mu je isti.

    avatar

    02.05.2008. (10:40)    -   -   -   -  

  • Maja

    Irenkov brat isto ima vanbracnog sina. S curom je hodao 9 mjeseci i onda ju je ostavio kada je ostala trudna.

    avatar

    08.05.2008. (09:46)    -   -   -   -  

  • a

    Na ukupno četiri godine i deset mjeseci zatvora nepravomoćno je osuđeno jučer četvero optuženih na čelu s Januzom Dervishijem (42) nakon što ih je vijeće Općinskoga suda u Rijeci proglasilo krivima za pokušaj iznude riječkog bilježnika Velibora Panjkovića.

    Dervishiju je dosuđena kazna od jedne godine i deset mjeseci zatvora, a optuženi Vulnet Sedoli (43) zvani Vili, Živko Letić (59) zvani Žika, te bivša javna bilježnica Suzana Vozila (48), osuđeni su na po jednu godinu zatvora

    avatar

    21.05.2008. (16:18)    -   -   -   -  

  • Tina

    Da, tocno, Keni ima vanbracnog sina. Njegovoj mami nije rekao da je ozenjen. Poznavala sam je dok sam radila u Boi. Cura nije imala poima da je ozenjen. Svaku vecer je bio s njom tamo, a mi smo je sazalno gledale, ali niko se nije usudio reci.

    avatar

    03.06.2008. (12:01)    -   -   -   -  

  • skyline

    a dali tko zna tko im radi u frizerskom salonu,hvala

    avatar

    16.10.2008. (18:03)    -   -   -   -  

  • Mačkica

    curice, ne budite ljubomorne :))))) čovjek je sposoban, nema šta. a što se vi date nasanjkati-ko vam je kriv ;))))

    avatar

    01.04.2009. (09:43)    -   -   -   -  

  • malena

    ma wi ste swei jadni! gledajte swoi žiwot pizd.. jedne!

    avatar

    14.08.2010. (13:26)    -   -   -   -  

  • iva

    pa prvi taj 'gospodin negleda svoja posla nego se petlja i mijesa u svacije zivote a svojoj zeni skriva,laze i pravi je budalom.ima dvoje djece a po mojim saznanjima ni jedna bivsa nezeli imati posla sa tim covjekom....mislim da to govori sve....

    avatar

    14.08.2010. (22:17)    -   -   -   -  

  • sunny

    to je istina.irenko ima dvoje djece i niti jedna od mama mu nedozvoljava da vida djecu.a uskoro ce imati i trece sa curom koja ima 19god dok isti ulazi u 40tu.a sto se tice ljubomore gore navedene od mackice mogu se samo nasmijati.taj covjek nije sposoban nego lazov i osoba bez karaktera i neznam tko bi mogao biti ljbomoran na cure koje on sustavno dize na lazi i prevare!?

    avatar

    15.08.2010. (15:21)    -   -   -   -  

  • lejla

    kcerkica(ako je to njegova kcerkica jer je presladka da bi bila irenkova a i ista je mama)mu ide sa sincicem od moje sestre u vrtic,u istu grupu.mala je predivna a mama je super zenskica koja izgleda predivno.cula sam da je bila jako uspjesan fotomodel u parizu i da tamo inace i zivi.u svakom slucaju neznam uopce sta je ona radila sa tako primitivnim i ruznim muskarcem samo znam da je on tu tamo dode po djete i da sam ga par puta srela.inace sam za tog gospodina radila i nemam jedne lijepe rijeci za njega.naravno udvarao se i meni kao i svakoj koja mu prede put.

    avatar

    18.08.2010. (13:58)    -   -   -   -  

učitavam...