Komentari

sex69.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • trig

    samo po nekim sumnjivim mjestima hodaš (ali, lude bog čuva)

    avatar

    17.03.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • Jet Set - Night life - Fashion - MY LIFE

    ha ha ha pogrešno, samo nabrajam mjesta sa narodnjacima, doći će i ostali na red... don't wory

    avatar

    17.03.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • Wanda

    Ma čekaj? Ma što je ovo? Oluja? Bomba? Pa nisi li na onom svom drugom blogu obećao da ćeš na ovom pisati o....citiram: "Planiram malo potpalit vatru i pisati neke doživljaje od prije al onako brutalnije o sexu;)"? Pusta obećanja...još ću se prijavit na Smokvu;-)))

    avatar

    17.03.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • Una

    Ooo, meni se prigovara što sam fina, a ti okolo obećaješ sexy vlažne priče bez pokrića. Mislim da nisi u pravu kad mi kažeš bi trebala davati naokolo, jer je omjer frajera i žena u Zagrebu 1:4. Oduzmi pedere, kamatare, neuke seljačine i TKO MI OSTAJE? Jako mali broj frajera. Pa se ti i dalje čudi zašto sam hard to get. Imam što za ponuditi pa nema kompromisa.

    avatar

    17.03.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • Jet Set - Night life - Fashion - MY LIFE

    nije to prvi a ni zadnji puta kako sam izbjegao tragediju! Wanda wanda- "PLANIRAM" je široka ključna rječ koja opisuje budućnost. nabrusio sam se sada na narodnjačke klubove i šteta bi bilo prekidati NIZ koji je počet o narodnjacima a ima ih još nekoliko po ZG a tek BG ;) MOŽDA jedino ubacim u jednom danu dva posta, možda. Paris ja ne obećajem bez pokrića ;) ja u biti rjetko kada išta obećam, no sve što obećam to i učinim. A što ti to imaš za ponudit što je bolje u odnosu na druge??? Baš me zanima, možda se jave neki koji bi ti odgovarali i kojima paše to što ti nudiš ;)

    avatar

    17.03.2006. (19:37)    -   -   -   -  

  • Una

    nećemo moje kvalitete sad učiniti predmetom rasprave. Ako kažem da imam što za ponuditi onda je to tako, samo što nema uzročno posljedične veze: meni nema tko što za ponuditi (što ne znači da bi se prodala za par večera i par krpica- to si sama kupim).

    avatar

    17.03.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • Jet Set - Night life - Fashion - MY LIFE

    nije bilo rječi o tvojoj cijeni, bilo je što ti to tako posebno nudiš?? i još jedno pitanje a što žene imaju nama muškima ponudit osim dupeta??

    avatar

    17.03.2006. (21:26)    -   -   -   -  

  • Una

    Ne smiješ tako plitko razmišljati o ženama, imamo puno toga za ponuditi kao npr. dati vam određenu dozu zrelosti koja svakom od vas fali. Svaka žena (kao i frajer) je interesantan na svoj način, općenito sam pobornik mišljenja kako od svakoga možeš nešto naučiti. Dokazano je da žene dnevno izgovore 7000 riječi, a muškarci 2000, te kako žene razgovorom postižu osjećaj bliskosti sa sugovornikom, a muškarci razgovoru pristupaju praktično-u svrhu rješenja problema. Svatko od nas predstavlja neponovljivi spoj iskustva, mišljenja i okruženja. Zar trebam još nešto dodati?

    avatar

    18.03.2006. (02:46)    -   -   -   -  

  • Jet Set - Night life - Fashion - MY LIFE

    Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a za uspješnu ženu potrebno je da iza nje stoji puno muškaraca ;)

    avatar

    18.03.2006. (15:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...