Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Sefica

    Političari...eh.

    avatar

    13.03.2006. (02:21)    -   -   -   -  

  • Tocno

    Nesto malo vise od 20% - ustvari to se danas i dobro vidi da je tako, to je onaj postotak koji je glasao za Mesica !

    avatar

    13.03.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • NF

    Ha, ha, ha, dobro da nisi zabranio anonimne komentare, nasmije se čovjek ;)

    avatar

    13.03.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Nije mi jasno što to govori 'točno': "to je onaj postotak koji je glasao za Mesića"!? A ja do sada mislio da je Mesic izabran glasovima većine Hrvata. Tko to još može razumjeti. I eto takovi nam hoće objašnjavati komplicirane političke igre. To je moguće samo u Hrvatskoj. Al pustimo to. I Tuđman i Milošević su svoje uloge odigrali više nego lošo. Da ta slaba "gluma" nije tolike tisuće ljudi stajala života bila bi dobra tema kabarea.Ali kabarea u Hrvatskoj imamo i tako previše. Nego da tebi, dragi moj komšija, kažem nješta: vi sam dana, tri dana, bijo u Zagrebu i tijo ti se javiti da se vidimo. Al neznam jesil se priselijo pa reko da ne smetam. Za pet nedilja ću ope doć, pa ako ti bude odgovaralo volijo bi da te upoznam. Lipo te, nako šokački široko, pozdravljam

    avatar

    13.03.2006. (18:55)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @bać iva, neka mi zamirit šta se tek sad javljam. je, dada mi je prošle nedilje bijo u vižiti. seljali smo. al' mogo si se javit da popijemo čokanjčić. nema veze. svakako se javi kad budeš dolazio drugi put' da se nadivanimo. :)

    avatar

    14.03.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Fala ti, oću! Ma neznam šta te se dopo taj MB pa ti neda mira. Al kako vidim ti se nedaš. Ta nedaj se! Nismo mi kurvina kopilad! Šokac nikad nikom ni skido kapu; samo Bogu, oću kast prid crkvom i prid kumovom kućom.Znam da nemoš, jer se baviš takim poslom, al pusti te tamo, kako je Supek reko "ruralne Hrvate", ta ni to nama doraslo. A inati se! Ta jebeš Šokca koji se nezna inatit. Od naše crne zemljice i od inata živimo već vjekovima. A ko bolje živi od nas? Vi nas sad kojekaki došlje gaze, al nadam se da neće ni oni dugo. "Inati se, Slavonijo!" Puno te pozdravljam i s tobom sam!

    avatar

    14.03.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...