Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Pokušao bih ovaj članak odnosno događaje komentirati na jedan neutralan nači,ako je to moguće. Stvarno je nevjerojatno što si sve novinari dopuštaju u ime demokracije a iza te demokracije stoji njihov jedini bog - profit.Kakva je to demokracija koja ljude vređa po bilo kojoj osnovi.To je nedostatak kučnog odgoja.U tom smislu ne mislim da je to nerazumijevanje značenja proroka Muhameda i islamske vjere. Naravo, to što Muslimani sada rade po svijetu u ime islama mislim da nema puno veze sa pravim Islamom i da su ljudi izmanipulirani od onih kojima je Islam pokriće za terorizam.Makar mislim da ni Amerikanci nisu puno bolji.Nametanje "američke" demokracije u Iraku koji je de facto islamska zemlja, zapravo je terorizam. Ipak, mislim da i Muslimani pretjeruju u svojim zahtjevima (ako to jesu pravi Muslimani).Jasno mi je da je teško tražiti reciprotet ali zapadna demokracija je Muslimanima omogučila izgradnju đamija posebne škole itd. da bi isti ti tražili skidanje križeva jer ih to vrijeđa.Pa gospodo kada dođete nekom u kuću onda poštujete domačina i njegov način života ili ne dolazite u tu kuću.

    avatar

    07.02.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Tako mu je to...

    avatar

    07.02.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • shosannadreyfus

    Vidiš ja nisam ateista, a nisam ni verificirani odvjetnik islama, čak niti iz te vjere, ali mene kao vjernika vređa jedna stvar što se sve to gleda iz jednog kuta: kuta zapadne civilizacije. Moramo znati da su bitne razlike u raznim religijama, a ako već pripadamo visikociviliziranom društvu (kao što je i dansko), onda bi trebli znati osnovne postulate pojedinih religija. I poštovati svetinje, mada su tuđe i nama neshvatljive. Ne dirati tuđe, to je ono što bi trebali naučiti.

    avatar

    07.02.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • MediaKit

    Mnogoboštvo je najstariji oblik vjere. Današnja zapadnjačka religija (+NCL), izgleda, vjeruje u 2 boga. Onog svemoćnog i onog papirnatog. Prije par godina sam napisao neku glupu pričicu, "Kako je počeo 3. sv.rat" - razlog je bio, naravno, glupa šala koja je uvrijedila osobu druge vjere. Izgleda da je ta pričica došla do Danske. (Iako nikad nije bila objavljena.) Ne bi bilo nemoguće da se to stvarno i desi. Ne dao Bog! Onaj prvi - svemoćni. Zamisli situaciju nakon holokausta..blabla...10 years after -> "Mujo, jel se ti sjećaš zašto je počeo rat? -Ne. -Meni je frend rekao da je zbog neke glupe karikature. -Ma je. To bi bilo glupo." Da, bilo bi.

    avatar

    07.02.2006. (18:37)    -   -   -   -  

  • Enrfes

    sve, i one smanjiti mu se u grlu, Gospodine, onda i tamo, poput svinja i refurbished hp laptop

    avatar

    18.09.2009. (08:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...