Komentari

smile16.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Superhuman.

    ejjjjj!!!!ja sam isto gledala exorcista i meni je isto jadan.....nije uvjerljiv...pogledaj film WENDIGO...NIJE UVJERLJIV...ali kao priča je baš super zanimjliv....kiss!;))

    avatar

    10.01.2006. (20:15)    -   -   -   -  

  • Black & white...or is it grey?

    EJ MUCEK! frizura ti je više nego genijalna, stvarno pun pogodak! kissss ;) javi se...

    avatar

    10.01.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • ANGEL WITCH

    ma zurka ti je odlična, sam kaj ja još uvek nisam uspela videti te famozne šiške (a baš si si ih mogla raspustiti u subotu...) al, ma kladim se da ti super stoje ;o)....e, sad si me s filmovima pogodila u žicu i mogla bi sad blebetat o tome do beskonačnosti, pa zato nebum ni ništ počinjala...osim da sam većinu filmova pogledala i svi su ok, ali je moja lista najboljih filmova ipak malo drugačija. Exorcist, kolko god bezvezan bil, za mene je još uvek bil prestrašan (ipak se ja ježim na horore) pa sam većinu filma žmirila....)...a Sam u kući je božićna klasika koju znam napamet, al me svejedno uvek nasmije...well, uživaj u filmićima, biiiig kissssss :o))))))

    avatar

    10.01.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • zombijka

    ej. evo vidim da gledaš filove... ja sam ih jaaako puno pregledala pa ti budem napisala neke meni naj pa si pogledaš. gothika je jedan od boljih filmova. ovak sada: PITCH BLACK - ne volim filmove tipa alien ali je ovaj fakat snažan. treba se pogledat; MUŠKE SESTRE, BOAT TRIP, EURO TRIP i WICKED PARK - najjebenije komedije; MAY, THE SAW - fakat bolesni, ali jaaako dobri filmovi; THIRTEEN - to je neki teenagerski film ali je meni pomogao da se suočim sa nekim problemima i da ih riješim, pa ga stavljam pod obavezno gledanje; THEY, DARKNESS FALLS, WRONG TURN, TEKSAŠKI MASAKR MOTORNOM PILOM - odlični horori, treba se pogledati (ima ih još puuno al mi se neda nabrajat); THE GRUDGE, DARK WATER - japanski horori, jebeni, fakat sam se nekolko puta prejebeno splašila; DOMINO EFEKT - tu se nema kaj komentirati jer je film jednostavno zakon. okeeeeee. to bi bilo to odprilike. neda mi se sada preveč nabrajati... ajda. uživaj gledajući.. pa-pa

    avatar

    11.01.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...