Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • -Bridge-

    ma strasni ste! svu srecu zelim tvojoj obitelji .

    avatar

    27.12.2005. (00:32)    -   -   -   -  

  • SHOCK-re

    Fish, ovi metalci su krepali radi onoga kaj je prikazano na pocetku u kapljici i na samom kraju...virusi, mikroorganizmi, ono na kaj smo mi kroz milijune godina postali imuni, a ove zeljezne dotepence sjebalo u roku keks

    avatar

    27.12.2005. (05:42)    -   -   -   -  

  • c'est mois, Nemetz

    Jeee... napokon malo više Rokove face u blogu! Drago mi je da je našao duh sporta u sebi, naš još uvijek skuplja energiju i ne troši je olako :) Mama i tata se uvijek umjesto njega oznoje u baby-gymu, a on mirno gleda predstavu... barem malo vježba tek kad zaplače... Odijelo ti stoji...kak da kažem...ko žigolu :) . Meni je u Ratovima svijetova presmiješno kako su (duboki bronhitični glas na početku) "vast and cruel intelects...far greater than ours..:" nakon tisuća godina opservacija, uspjeli ne uočiti činjenicu da nas kose i rasturaju virusi i bakterije, haha... fakat sitnica... al dobro, to je kao čista ekranizacija naivnog predloška iz 19 stoljeća...samo kaj onda nije trebao prebaciti u današnje vrijeme, nego je lijepo trebao Tomu Cruiseu stavit halb-cilindar na malenu glavicu i kremenjaču u ruke, pa kom obojci kom opanci..... Sretni vam blagdani!

    avatar

    27.12.2005. (09:17)    -   -   -   -  

  • Kaco Mortale

    Znaš zašto mi pauk ide na kurac? Zato jer nikad nečeš vidjet da je odveo bembaru ili mečku. Uvijek je to neki treš auto ili auto sredje klase. A upravo se ovi s bembarama i mečkama kurče pa parkiraju i pokraj manduševca ako treba, samo da se pokažu. Sirotinja uvijek najebe.

    avatar

    27.12.2005. (10:02)    -   -   -   -  

  • Ana

    Sretan Božić cijeloj obitelji a posebno najmlađem članu sretan njegov prvi Božić! Joj koji ste vi luđaci, ne čudi me da si u moru žena odabrao baš Mihu. Pa koja bi se "luđakinja" sjetila okititi orbitrek?!? E svaka joj čast!

    avatar

    27.12.2005. (10:14)    -   -   -   -  

  • (b)Analna Carica

    kako si ti ono meni mudro rekao, sve najbolje tebi i tvojima! :-D Nego, ne izgovara se žoakin, već HOAKIN. Frajer nije francuz, vec je rodjen u Puerto Ricu. Na!

    avatar

    27.12.2005. (11:33)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    kaco, pravo zboris. kako se zvao onaj retardirani koji je zgazio sve macuhice ispred HNK?

    avatar

    27.12.2005. (13:02)    -   -   -   -  

  • MARE

    Sretni blagdani!

    avatar

    27.12.2005. (13:07)    -   -   -   -  

  • Kaco Mortale

    Đeba. Sada pokojni Đeba. Ubilo ga. Sigurno je surađivao sa poštenim svijetom i bavio se poštenim poslom.

    avatar

    27.12.2005. (13:28)    -   -   -   -  

  • liftboy

    Neki dan je kod nas u Os bila glavna vijest na Slavonskom radiju da su ljudi vidjeli kako pauk odnosi jedan SLK, pa su mudro zaključili da više nitko nije siguran u ovom gradu! Eto šta je nama udarna vijest! Što se tiče blagdana počelo je s objavom frenda da postaje ocat, i stotinu mu srdljivih tvorića, zapismo se ko Smuk i Salaso! Sad ću imat još jednog ko ti...

    avatar

    27.12.2005. (20:16)    -   -   -   -  

  • toksični

    ma ok, razočaran sam šta me se ne sjećaš ali ne bi se ni ja sam sebe sjećo da sam takav alkos... ko zna, možda su ti i čvarci udarili u glavu! al nea veze... i nije lik bakanalović nego bakanibalović. a što se tiče situacije da ti ponestane mufa, znaš onu staru mudrost- šta napraviš ako ti plavuša ne da? probudiš se! ajd ciao!

    avatar

    27.12.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • U se, na se i poda se!

    Vidio sam jednom prilikom prizor koji me oduševio. Mjesto radnje centar ZG-a, kod Importanne centra. Glavna uloga - Jaguar sparkiran 3m od ulaza u Importanne. Nevjerojatna stvar se desila - došao je pauk po njega. Dodatni plus je i to što je Jag imao diplomatske tablice. Nije ni to sve, ima još jedan plus. Taman nakon što su ga stavili na kamion, dotrčala je ponosna vlasnica i počela histerizirati. Frajeri su joj mrtvi hladni rekli gdje može pokupiti auto i otišli. :) Eto ne dešava se često ali su me ugodno iznenadili.

    avatar

    28.12.2005. (00:35)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    virusi sjebali strojeve? ubojito. a kruz uvjerljiv ko i obično. bem ti 15 kuna, bolje da sam male ćevape uzeo i gledao škrinjicu...

    avatar

    28.12.2005. (01:58)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    to je to. sretan si kad gledas kako pauk nosi veliki auto. do kud nas je dovela ova zemlja. da tw veseli kako nekom lopovu, pardon, tajkunu nose pauk, a pauk vjerojatno u njegovoj firmi, pa kaze, aj pero digni i moga nek se narod veseli. tuga...

    avatar

    28.12.2005. (02:01)    -   -   -   -  

  • makedo

    hej, jedan mali tip...ne objavljuj vishe rokove slikice. uzasno je sladak, ukrast ce ti ga neko :):):) meri xmas sa zakasnjenjem i sve najbolje next year...btw, moran sic po playboy :)

    avatar

    28.12.2005. (10:54)    -   -   -   -  

  • Tamara

    Ej, jel' ti ovo ozbiljno za Boggle? Sa mnom vise nitko nece igrati jer uvijek pobjedujem. :( Treba mi novi (dostojan) protivnik :)

    avatar

    29.12.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    ja sam nepobjediv, ja sam ribafish! tko si ti, smrtniče?

    avatar

    29.12.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • Tamara

    Ja sam Tamara (nemam svoj blog, uporna sam čitačica he he) i ja sam do sada bila nepobjediva :) Nevjerojatno, a ja misl'a da nema šanse da u Zagrebu nađem nekog voljnog za igranje, a da je još k tome i dostojan protivnik. Vec sam pomislila uzalud bačen novac. Daklem, jel' te strah? :D

    avatar

    30.12.2005. (14:57)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    je. tresem se ko morski pas kad vidi surfera. sve mi se pisho uvuko u ljusturu... reci kad i gdje i u šta i povedi svjedoka!!!

    avatar

    30.12.2005. (23:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...