Komentari

aljosa.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • ANTE

    Predstavljanje NEOVISNE LISTE BRANKA STOJKOVIĆA na RTL TELEVIZIJI

    GOVOR:

    Političke laži, i neispunjena obećanja, to su najveće krivokletstvo, a izdaja, je protuustavni akt protiv zemlje i naroda. To je zločin koji ne može ostati nekažnjen. Laž se mora početi kažnjavati svim mogućim sredstvima i metodama. Jer, mnoge političke laži ovoj zemlji i narodu nanesle su veliku štetu.

    Hrvati se moraju opredijeliti u kakvoj državi žele živjeti. No, tako i za koga će glasati. U svih do sada pet saziva u Saboru, sjedili su zastupnici, sve sami krivokletnici. Koji su vas prevarili već pet puta. Ne dozvolite da to bude i šesti put.

    Vi građani, omogućili ste im da oni budu vaša vlast, a oni, za uzvrat, kao zahvalu, žive vas sahranjuju. I ti isti, opet se kandidiraju na ovim izborima. Glas za političke stranke, glas je za vaše ropstvo. Zapitajte se, kako je Sabor RH, do sada funkcionirao, i tko su (bili) zastupnici? Koji, okaljali su lik Boga i čovjeka. Ne dozvolite da vas i dalje varaju.

    Europska unija u koju vas sada uvlače, na kraju raspasti će se u krvi, kao što je to bio slučaj sa Austro-ugarskom monarhijom. EU se predstavlja kao „Raj“ i rješenje za sve narode. Iz svega toga proizlazi potpuna promašenost, koja će dovesti do krvavog razdruživanja.

    Od euro-atlantskih integracija neće ostati „ništa“, a taj čitav dakle projekt od SAD-a, od kojeg jedino oni samo imaju koristi. Zemlja je pred samoubojstvom i mi to ne možemo dopustiti. Hrvatska, kao dužnička zemlja, gotovo više i ne postoji. Državna tijela (ne)bave se korupcijom i kriminalom... Ne samo normalni građani, nego i Poncije Pilat bi se posramio ovakve imaginirane i ništavne države.

    Kakva je to Hrvatska? Svaki drugi, treći, ili četvrti čovjek je nezaposlen? Svaki peti je pijandura i alkoholičar. Svaki šesti je bio u zatvoru. Svaki sedmi je invalid... itd. Da li je Sabor RH, čuvar naroda? Stalno se podgrijava ideja kako smo slobodni, a sudbina naroda nikada nije bila gora, i upitnija nego sada. Gdje su danas ti lažovi? Koji vam se kunu.

    Žive u vilama i dvorcima, oni se zovu tajkuni i poduzetnici. Sjetite se kriminalne pretvorbe i privatizacije, i svega, bez čega ste ostali... Ako Hrvatska ne bude uređena kao normalna zemlja i ne bude li imali zdravi parlament, nema vam budućnosti. Njihovo samoljublje, vuče vas u propast.

    Čuli ste kako oni govore da sve rade po Ustavu i Zakonu, i da imaju podršku vas birača. Ovo je razlog zbog kojega naroda strada, sve oni rade u vaše ime, a ništa ne ispunjavaju na dobrobit društva.

    Vaš glas za Neovisnu listu - nositelja liste Branka Stojkovića, glas je za vaše dostojanstvo.

    Zagreb, 05. 11. 2007.

    CROATIA / BJELOVAR
    www.stit-bjelovar.hr
    E-mail:brankostojkovic1@yahoo.com
    Telefon: 095/814-82-90

    avatar

    08.11.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...